Kubliņai uzvara Eirolīgā pret Jēkabsoni-Žogotu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

FIBA Eirolīgas turnīra A apakšgrupas spēlē trešdienas vakarā laukumā tikās Ievas Kubliņas un Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētās komandas.

Francijas čempionvienība «Bourges Basket» savā laukumā ar 79:74 pārspēja Krievijas čempiones Jekaterinburgas UGMK basketbolistes.

Kubliņa laukumā pavadīja nepilnas 27 minūtes, kuru laikā guva desmit punktus (2p. - 4/8, 3p. - 0/2, s.m. - 2/2), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva četras kļūdas.

Bet Jēkabsone-Žogota nospēlēja nepilnas 36 minūtes, guva 15 punktus (2p. - 4/7, 3p. - 1/5, s.m. - 4/4), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un pieļāva četras kļūdas.

Uzvarētāju labā 18 punktus guva Katerīna Džoensa, 17 punktus pievienoja Selīne Dimēra, bet UGMK labā rezultatīvākā bija Jēkabsone-Žogota.

UGMK ar sešām uzvarām deviņās spēlēs ieņem 3. vietu A apakšgrupā, bet «Bourges Basket» ar četrām uzvarām deviņos mačos ir 5. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu