Aizturētā medmāsa gribējusi vēl vienu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Ria Novosti

Sieviete, kura patlaban ir aizturēta un tiek turēta aizdomas savu bērnu sakropļošanā un nonāvēšanā, gribējusi vēl vienu bērniņu, atklājusi portāla «palidzesim.lv» direktore Ilze Skuja.

Laikraksts «Diena» ceturtdien vēstī, ka portāla darbinieki, kuri pirms diviem gadiem vāca ziedojumus slimajai meitenei, par notikušo ir šokēti. Vienlaikus gan Skuja laikrakstam uzsvērusi, ka no saziedotās naudas neviens santīms netika meitenes mātei, tika apmaksāti tikai konkrēti klīnikas rēķini.

«Man ir milzīgs šoks. Mēs taču ar bērna māti vairākas reizes tikāmies. Mums viņa bija mamma, kura zaudējusi divus bērniņus un kurai trešais ir smagi slims, nolēmām palīdzēt bērnam,» saka Skuja.

Meitenes māte stāstījusi, ka vēlētos vēl vienu bērnu, viņa apsverot mākslīgo apaugļošanu vai adopciju, raksta laikraksts.

12 gadu vecā medmāsas meita ar vājo redzi šobrīd ir drošībā – dzīvo pie aizbildņa. Šis cilvēks nav viņas radinieks. Meitenes tēvs bērna aprūpē nepiedalījās, tāpēc viņam, tāpat kā tagad apcietinājumā nonākušajai mātei, atņemtas aprūpes tiesības.

Jāatgādina, ka aizturētajai sievietei bijuši vēl trīs bērni, kuri visi ir miruši.

Tiek vēstīts, ka aizturētā sieviete atstājusi teju priekšzīmīgas mātes iespaidu, kura ir izpalīdzīga, rūpīga, punktuāla, lietišķa. Ir versija, ka, iespējams, sieviete labprāt izbaudīja uzmanību, ko saņēma bērna it kā retās slimības dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu