Tamane un Babkina kaldina uzvaru, Jēkabsonei-Žogotai trauma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

FIBA Eirolīgas spēlēs šodien uzvaru svinēja Zanes Tamanes un Elīnas Babkinas pārstāvētā Stambulas «Fenerbahce», bet zaudējumu piedzīvoja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK.

«Fenerbahce» basketbolistes izbraukumā ar 72:60 pārspēja Krievijas komandu Orenburgas «Nadežda», izcīnot 11 uzvaru 11 spēlēs.

Tamane nepilnu 25 minūšu laikā gandrīz sakrāja double-double, gūstot desmit punktus (2p. - 4/5, s.m. - 2/2) un izcīnot astoņas atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja vienu metienu, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un pieļāva divas kļūdas. Bet Babkina nepilnu 11 minūšu laikā guva astoņus punktus (2p. - 1/2, 3p. - 1/2, s.m. - 3/4), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva divas kļūdas.

Tikmēr UGMK basketbolistes savā laukumā ar 63:81 atzina Spānijas kluba Valensijas «Ros Casares» pārākumu, piedzīvojot ceturto neveiksmi 13 mačos.

Jēkabsone-Žogota gūtā potītes savainojuma dēļ laukumā pavadīja tikai nepilnas sešas minūtes, kuru laikā paspēja gūt deviņus punktus (2p. - 3/4, s.m. - 3/3), pārtvēra vienu bumbu un pieļāva vienu kļūdu.

«Fenerbahce» ar 11 uzvarām 11 mačos jau ir garantējusi pirmo vietu B apakšgrupas kopvērtējumā, bet UGMK komanda ar deviņām uzvarām 13 spēlēs pašlaik ieņem trešo vietu A apakšgrupā.

Šovakar spēles A apakšgrupā aizvadīs arī Ievas Kubliņas «Bourges Basket» un Aijas Putniņas Kauņas «Vici Aistes», bet B apakšgrupā cīnīsies Aijas Brumermanes Skio «Baretta-Famila».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu