Krievijā sašutuši par «bēdu kuģa» avārijas aculiecinieku stāstīto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Krievijas vēstniecība Itālijā paudusi protestu laikraksta izdevējam, kura publikācijā bija teikts par bagātajiem krieviem, kuri pēc kruīza kuģa «Costa Concordia» avārijas [s:40468]glābšanas laivās, vēsta aģentūra «Interfax».

Krievijas Ārlietu ministrijas pārstāvis Aleksandrs Lukaševičs preses konferencē Maskavā uzsvēris, ka Itālijas varas iestādes apliecinājušas - nevienas tautības tūristiem nav bijusi priekšroka evakuācijas laikā.

Viņš norādīja, ka esot veikta pārbaude un izskanējušās ziņas nav guvušas apstiprinājumu. Tāpat viņš norādīja, ka Krievijas vēstniecība iesniegusi protesta vēstuli itāļu medija izdevējam.

Portāls «Apollo» jau vēstīja - avarējušā kruīzu kuģa «Costa Concordia» avārijas aculiecinieki pastāstījuši, kā krievu tūristi piedāvājuši naudu apmaiņā pret ātrāku iekļūšanu glābšanas laivās.

«Turīgie krievu tūristi vakara tērpos nopirkuši vietu glābšanas laivās, lai ātrāk par citiem varētu izkļūt no avarējušā kuģa,» apgalvojuši aculiecinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu