Grigule uzskata, ka pēc referenduma pret SC pavērsīsies vilšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/LETA

Vismaz puse no tiem, kas parakstījās par referenduma ierosināšanu, tika vienkārši samusināti, uzskata Saeimas Zaļo un zemnieku savienības frakcijas deputāte Ivetu Griguli, norādot, ka pēc referenduma vilšanās pavērsīsies pret «Saskaņas centru».

Kā intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» atzina Grigule, daudzi cilvēki iedomājās, ka viņi nobalsos referendumā par, un krievu valoda būs otra valsts valoda.

«Bet tā taču nenotiks. Šiem cilvēkiem neviens neskaidro, ka ir jāsavāc tikai par balsojumā vien 700 tūkstoši balsu, viņiem neskaidro, ka tas faktiski ir nereāli,» sacīja deputāte.

Viņa domā, ka šie cilvēki būs tikpat vīlušies referenduma iznākumā, kā «tagad daudzi, kas balsoja par 10.Saeimas atlaišanu, ir vīlušies Zatlera partijā [Zatlera reformu partija] un 11.Saeimā. Un attiecīgi šī vilšanās pavērsīsies pret SC, kas lielā mērā sekmēja divvalodības referendumu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu