Slaktiņš Francijā: izmeklētāji notikušo saista ar apšaudi pagājušajā nedēļā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Tulūzā pirmdienas rītā notikušajā apšaudē dzīvību zaudējuši četri cilvēki, ziņo Francijas mediji. Jaunākās ziņas liecina, ka bojā gājuši trīs, sešus un desmit gadus veci bērni, kā arī 30 gadus vecs vīrietis.

Apšaude notikusi ap plkst.8 no rīta Tulūzā pie ebreju skolas.

Tiek ziņots, ka noziedznieks, kurš veica slaktiņu, no notikuma vietas aizbraucis ar motorolleru tieši tāpat, kā pirms nedēļas notikušajā apšaudē, kad Francijā netālu no militārās bāzes tika nogalināti trīs karavīri.

Prokurors jau medijiem atzinis, ka virkne notikušā apstākļu ļauj domāt, ka abi noziegumi ir savstarpēji saistīti. Abos slaktiņos izmantoti arī vienāda kalibra ieroči.

«Viņš šāva uz visiem, ko redzēja sev priekšā – uz bērniem un pieaugušajiem,» ārvalstu aģentūras citē prokuroru, kurš piedalās notikušā izmeklēšanā.

Tulūzā pirmdien ieradies arī Francijas prezidents Nikolā Sarkozī, kurš paziņojis, ka pie ebreju skolas notikušais uzbrukums ir nacionālā traģēdija, vēstī ziņu aģentūra LETA.

Sarkozī arī pavēstījis, ka otrdien visās Francijas skolās tiks noturēts minūtes klusuma brīdis, un solīja, ka slepkava tiks atrasts.

«Apollo» jau vēstīja, ka pirmdien notikusi apšaude pie ebreju skolas Tulūzā, Francijas dienvidos.

Apšaudē nogalināti trīs bērni un viens pieaugušais. Notikušajā ievainojumus guvuši vēl četri cilvēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu