Palīdzi klaidonītim Džekam atrast īstās mājas!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. aprīlī tirdzniecības centrā Spice Home, kur nedēļas nogalē notiks Mājas mīluļu svētki, varēs sastapt patversmes Dzīvnieku draugs iemītnieku Džeku. Viņam ir tikai viena bēda – Džekiņš joprojām nav atradis īstās mājas.

24. februārī apritēja divi gadi, kopš klaidonītis Džekiņš, uzticīgi sekodams kādai meitenei, atnāca uz patversmi Dzīvnieku draugs. Sākumā viņš, pēc neierobežotās brīvības skriet, kur pašam tīk, nonācis patversmes būrī, nebūt nebija sajūsmā, taču drīz pierada un prom nebēga.

Divi gadi ir daudz suņa dzīvē – gandrīz puse no Džeka jau nodzīvotajiem pieciem. Neviens no patversmes suņiem nav pelnījis uz ilgu laiku «aizķerties» šajā pagaidu patvērumā, taču Džeks ir viens no tiem, kas patiešām ir pelnījis atrast savas Īstās Mājas.

Šo gadu laikā ir noiets garš ceļš – puika ir iemācījies, ka barību viņam neviens neatņems, apguvis svarīgākās komandas un prasmes – sēdēt, dot ķepu un žēlīgi skatīties –, kā arī draudzēties ar cilvēkiem, kuru sabiedrībai viņš dod priekšroku.

Džeks veselu nedēļu ir nodzīvojis audžu mājās, kur pierādījis sevi kā ļoti mierīgu un nosvērtu suni, kurš, viens pats atstāts, netrokšņo un neposta, māk paciesties, bet mājās sagaida, priecīgi asti luncinādams. Ar interesi viņš seko sava cilvēka gaitām (vislabprātāk uzturas virtuvē, cerot uz kādu gardu kumosiņu), nav bailīgs, ejot pastaigās, neraujas un negāž cilvēku otrā saites galā gar zemi, bet dienas beigās apmierināti ieritinās blakus un biksta ar ķepu, izlūgdamies glāstus.

Džekiņš nav sargs, jo ir draudzīgs pret visiem, bet pret sugas brāļiem izturas neitrāli. Viņš būs lielisks suns – kompanjons: piemērots draugs vecāka gadagājuma vai vientuļam cilvēkam, var dzīvot gan privātmājā, gan dzīvoklī.

Svētdien Džeks gaidīs savu iespējamo jauno saimnieku un palīdzēs vākt ziedojumus kaķiem un citiem suņiem patversmē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu