Video: Mels Gibsons iekūlies jaunā ar ārprātīgu uzvedību un rupjībām saistītā skandālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu aktieris un režisors Mels Gibsons iekūlies jaunā skandālā, atklātībā nonākot ierakstam, kurā viņš kliedz un sarunā rupjības scenāristam Džo Esterhasam, vēsta laikraksts «Daily Telegraph».

 

Esterhass ar Holivudas zvaigzni viņa mājās Kostarikā strādāja pie scenārija filmai «The Maccabees» par Jūdejas ebreju varoņiem.

Gibsona dusmu uzliesmojumus savā telefonā «iPhone» ierakstījis Esterhasa 15 gadus vecais dēls.

Ierakstā dzirdams, ka Gibsons kliedz uz scenāristu: «Kāpēc man nav «The Maccabees» pirmais uzmetums? Ar ko, pie velna, tu nodarbojies?». Pēc tam aktieris savas dusmas vērš pret savu bijušo draudzeni Oksanu Grigorijevu. «Es pelnu naudu mazajai netīrajai m*****, kas mani ļaunprātīgi izmanto. Tāpat kā visi pārējie mātesp*****.»

Ierakstā dzirdamas arī neskaitāmas rupjību plejādes:

Esterhasa un Gibsona konflikts pēdējās nedēļās kļuvis publisks, pusēm nespējot vienoties par filmas veidošanu.

Presē nonākusi Esterhasa vēstule, kurā viņš Gibsonu apsūdz filmas veidošanas kavēšanā, saistot to ar aktiera antisemītiskajiem uzskatiem.

Gibsons noraidījis Esterhasa apsūdzības antisemītismā kā safabricētas muļķības.

Video Esterhazs atklāj, ka publiskot šo nepatīkamo audio viņu piespiedusi paša Gibsoan uzvedība, kurš teicis, ka scenārija autors melo par aktiera ārdīšanos:


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu