Ministrs: Ja nebūs uzstādīti visi fotoradari, turpināsies līguma laušanas procedūra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šā gada 20.maijā tiks konstatēts «Vitronic Baltica un Partneri» darbu izpildes apjoms stacionāro fotoradaru uzstādīšanā. Pēc partnera iesniegtās dokumentācijas un publiskajiem paziņojumiem medijos, jau šobrīd ir skaidrs, ka darbu apjoms nebūs izpildīts līgumā noteiktajā apmērā, informē Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Līdz ar to tiks turpināta vienpusēja līguma laušanas procedūra, kuru Valsts policija jau uzsāka 20.janvārī, iesniedzot «Vitronic Baltica un Partneri» pirmo brīdinājumu un norādot uz sekām, kas iestāsies, ja uzņēmums neizpildīs līgumā noteiktās saistības līgumā paredzētajā apjomā un termiņos.

«Ja 20.maijā Valsts policija konstatēs, ka stacionārie fotoradari nav uzstādīti tādā apjomā kā to paredz līgums, Valsts Policija turpinās jau uzsākto līguma laušanas procedūru un nosūtīs  «Vitronic Baltica un Partneri» otro paziņojumu par līgumā noteikto saistību savlaicīgas un pienācīgas neizpildes sekām,» norāda iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP).

Saskaņā ar spēkā esošo likumdošanu ir jāturas pie iepriekšējās valdības laikā noslēgtā līguma nosacījumiem, kurš līguma laušanas procedūras ietvaros nosaka divu brīdinājumu izteikšanu pirms atsevišķa paziņojuma izdošanas par līguma laušanu, paredzot divu mēnešu termiņu trūkumu novēršanai pēc otrreizējā brīdinājuma izteikšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu