Arī «Positivus» otrajā dienā vairāki aizturētie par narkotiku glabāšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Arī mūzikas un mākslas festivāla «Positivus» otrajā dienā vairāki cilvēki aizturēti par narkotiku lietošanu un glabāšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Ierosināti divi kriminālprocesi par narkotiku glabāšanu un seši administratīvie procesi par narkotiku lietošanu. Administratīvā atbildība iestājas, ja narkotiku apjoms nepārsniedz vienu gramu, bet, ja pārsniedz šo daudzumu, - iestājas kriminālatbildība.

Pirmajā «Positivus» dienā par narkotiku glabāšanu un lietošanu tika aizturēti 12 cilvēki.

Tāpat aizvadītās diennakts laikā ierosināts kriminālprocess par automašīnas bojāšanu un kriminālprocess par zādzību no automašīnas.

Festivāla otrajā dienā noformēti trīs administratīvo pārkāpumu protokoli par ar narkotikām nesaistītiem pārkāpumiem, tostarp divi par sīko huligānismu.

Policija autovadītājus aicina rēķināties, ka, «Positivus» apmeklētājiem dodoties mājās, uz Tallinas šosejas šodien var veidoties sastrēgumi. Cilvēki tiek aicināti izmantot apbraucamos ceļus, piemēram, uz Rīgu doties caur Limbažiem.

Abās festivāla dienās neviens iereibis autovadītājs netika aizturēts, tomēr policija brīdina, ka pastiprinātas pārbaudes turpinās arī svētdien. Tāpēc autovadītāji-festivāla apmeklētāji, kuri nakts laikā lietoja alkoholu, aicināti kārtīgi izgulēties vai pie stūres sēdināt kādu, kas alkoholiskos dzērienus nav lietojis.

Kā ziņots, ievērojami sastrēgumi virzienā uz Salacgrīvu bija vērojami jau kopš piektdienas pēcpusdienas, apgrūtināta satiksme uz Tallinas šosejas bija pat pie Baltezera.

Piektdien un sestdien Salacgrīvā notika sestais mūzikas un mākslas festivāls «Positivus», kas pulcēja vairāk nekā 20 000 apmeklētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu