Nepieciešams:
Vistas fileja ar sieru (14)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
600 g vistas filejas
200 g biezpiena
2 sīpoli
2 olas
50 g sviesta
200 g skāba krējuma
1 tējkarote kartupeļu cietes
70 g cietā siera
sāls
pipari
eļļa
zaļumi
Pagatavošana:
Gaļu sakapā vai samaļ. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā.Gaļai pieliek saceptos sīpolus, sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, kausētu sviestu, biezpienu, krējumu, kartupeļu cieti, olas, sāli, piparus.
Ietaukotā formiņā liek masu, pārkaisa ar rīvētu sieru, cep 190 grādos 25 - 30 minūtes. Pirmās 15 minūtes cep, pārsedzot ar foliju.