Koris «Balsis» priecēs klausītājus Vidzemē (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau nākamajā nedēļas nogalē, 15.septembrī, «Balsis» sniegs četrus koncertus!

  • 13.30 Cēsu Meža skolā tiks atskaņots Valta Pūces vokāli instrumentālais cikls «Gadalaiku dziesmas» ar Ineses Zanderes, Aivara Neibarta, Pētera Brūvera un Amandas Aizpurietes dzeju, turpinot BALSU 25. un komponista Valta Pūces 50. jubilejas gada koncertciklu. Kopā ar kori koncertā pie klavierēm būs arī pats komponists.
  • 19.00 Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā «Balsis» sniegs garīgās mūzikas koncertu. Programmā P.A.Togni «Kyrie» un «Credo» no «Missa Liberationis», V.Miškina «Gloria» no «Missa Brevis Es dur», Ē.Ešenvalda «O Salutaris Hostia», E.Elgāra «Ave verum», A.Bruknera «Locus iste» un citi garīgās mūzikas skaņdarbi.
  • 12.40 Cēsu dzelzceļa stacijā un
  • 15.40 Valmieras dzelzceļa stacijā turpināsim iepazīstināt Latvijas iedzīvotājus ar XXV Vispārējo Latviešu Dziesmu svētku noslēguma koncerta programmu akcijas «Dziesmu svētku BALSIS» ietvaros. Kā jau ierasts šajos koncertos par dalībnieku var kļūt jebkurš, paņemot līdzi XXV Vispārējo Latviešu Dziesmu svētku noslēguma koncerta grāmatiņas!

Ieeja visos koncertos brīva!

Patiecamies par sadarbību koncertu organizēšanā: VAS «Latvijas dzelzceļš»; VAS «Pasažieru vilciens»; Cēsu novada pašvaldībai; Cēsu Kultūras un Tūrisma centram un Ingai Kreilei; Valmieras pilsētas pašvaldībai; Valmieras kultūras centram un Vairai Dundurei un Skaidrītei Āboltiņai; Cēsu Meža skolai un Zigmundam Ozolam!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu