«Volkswagen Commercial Vehicles» gatavojas prezentēt plaša diapazona modeļu klāstu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Volkswagen Commercial Vehicles» gatavojas prezentēt visu tā vieglo komerctransporta līdzekļu klāstu Eiropas vadošajā komerctransporta izstādē «IAA», kura norisināsies no 20.-27.septembrim. Šogad galvenie akcenti tiks likti uz «Blue Motion» tehnoloģijām, pilnpiedziņu un jo īpaši uz visdažādākajiem virsbūves un konstrukcijas risinājumiem visām četrām modeļu sērijām. Izmantojot mājas priekšrocības, Volkswagen izstādē aizņems ap 10 tūkstošu kvadrātmetru, un izstādīs 120 automašīnas.

Idejas «Dažādība katram darbam» iedvesmoti zīmols «Volkswagen Commercial Vehicles» kā vieglā komerctransporta ražotājs gatavojas prezentēt vēl plašāku modeļu klāstu kā jebkad agrāk. Tas ietvers 31 transportlīdzekļa prezentāciju 4528 kvadrātmetros, kas būs apkopoti pa dažādām tēmām. Papildus tam, ka vēl vairāk transportlīdzekļu būs pieejami ārpusē izmēģinājuma braucieniem, zem izstāžu zāles koka jumta atradīsies 63 modeļi ar dažādām korpusa variācijām un pārbūves risinājumiem. Kopumā izstādē uzņēmuma dzimtajā pilsētā «Volkswagen» komerctransporta līdzekļu aizņemtā platība būs 10 033 kvadrātmetri.

Liels uzsvars tiek likts uz ekonomisku braukšanu visā to modeļu klāstā. «BlueMotion» tehnoloģijas ir pieejamas visiem modeļiem, sākot no sērijām «Caddy» un «T», un beidzot ar «Amarok» un «Crafter». Tādējādi tas ļauj nodrošināt viszemāko patēriņu un arī viszemākās iespējamās apkalpošanas izmaksas. Visefektīvākie modeļi no visa modeļu klāsta tiks prezentēti īpaši veidotā un redzamā vietā. Modelis «eT!» būs kā īpašs akcents bagātīgajā sērijas modeļu klāstā.

Šis izpētes transportlīdzeklis ir īpaši izstrādāts piegādes pakalpojumiem un piedāvā ieskatu vieglā komerctransporta nākotnē. Kā nākotnes elektromobiļu vīzija komerctransporta jomā, tas ataino maksimāli sasniedzamu tehnoloģijas standartu un ir pielāgots tādā apmērā, lai atbilstu rītdienas pircēja vajadzībām. Šis modelis piedāvā pusautomātiskās vadības funkcijas un darbojas kā elektromobilis, braucot pilsētā.

Kā vienīgais vieglo komerctransporta līdzekļu ražotājs «Volkswagen Commercial Vehicles» piedāvā «4MOTION» visiem pilnpiedziņas modeļiem, sākot ar «Caddy» un beidzot ar «Crafter». Katram piektajam pārdotajam komerctransporta līdzeklim ar «VW» zīmi ir četri neatkarīgi velkošie riteņi. Vai tā būtu piegāde kalnainos apgabalos ar ziemas apstākļiem piemērotu autobusu, pilnpiedziņas mikroautobuss, pikapi, kurus izmanto uz dubļainiem segumiem, vai «Crafter» ekstrēmiem bezceļu apstākļiem - piemērots risinājums ir pieejams katra pircēja vajadzībām.

Vēl akcentu starpā ir CarePort - Volkswagen Commercial Vehicles pakalpojumu zīmols un Transporter 65 gadu jubileja, kas tiks svinēta ar desmit vēsturisku komerctransporta līdzekļu izstādi stendā zem halles jumta brīvā dabā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu