Pasaules debiju piedzīvo jaunā «Volvo Trucks» FH sērija (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Volvo Trucks» sava «FH» modeļa jaunāko paaudzi 5.septembrī prezentēja vērienīgā pasākumā, ko noskatījās vairāk nekā 34 000 cilvēku visā pasaulē.

«Šis pilnīgi jaunais «Volvo FH» neapšaubāmi ir mūsu lielākais sasniegums,» saka Klāss Nilsons (Claes Nilsson), «Volvo Trucks» prezidents. Svinot jaunā modeļa pasaules prezentāciju, Gēteborgas Scandinavium arēnā tika organizēts pasākums ar vairāk nekā 2000 īpaši uzaicināto viesu. Paralēli notiekošos pasākumos Madridē, Birmingemā, Parīzē, Roterdamā un Briselē piedalījās vēl 4000 cilvēku, bet 34000 cilvēku sekoja līdzi notikumiem tiešsaistē prezentācijas mājaslapā.

«Šovakar iepazīstinājām ar pilnīgi jaunu produktu, un atkal esmu pārliecināts, ka tas kļūs par nozares standartu,» sacīja Nilsons oficiālajā prezentācijā Gēteborgā. «Jaunais FH ir daudzu smaga darba gadu rezultāts. Tāpat kā vairāki tūkstoši manu «Volvo» kolēģu esmu ļoti saviļņots un priecīgs, ka beidzot varu parādīt visai pasaulei mūsu darba rezultātu - kravas automašīnu nākotnei.»

Oficiālā prezentācija tika gaidīta jau no 22.augusta, kad «Volvo Trucks» paziņoja par jaunās FH sērijas izlaišanu. Plašākai sabiedrībai pirmā iespēja apskatīt jauno kravas automašīnu bija Balerīnas trika videoklipā, kas tika nofilmēts, lai demonstrētu jaunā FH izcilo vadāmību, kuram ir vairāk nekā pieci miljoni skatījumu «YouTube» vietnē.

Tomēr lielākā daļa cilvēku pirmo reizi jauno kravas automašīnu redzēja un vairāk par tās unikālajām īpašībām uzzināja oficiālajā prezentācijā. Šī jaunā paaudze ir liels solis uz priekšu no līdz šim populārākā «Volvo Trucks» modeļa un piedāvā dažādas nebijušas inovācijas degvielas ekonomijas, vadāmības un drošības uzlabošanai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu