Gorkšam zaudējums pret «Liverpool» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā «Reading» komanda, kas izbraukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās «Liverpool» vienībai.

Gorkšs, kā ierasts, laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Vienīgos vārtus 29. minūtē guva Jamaikas pussargs Rahīms Stērlings.

«Reading» komanda iepriekšējās divās premjerlīgas spēlēs bija cīnījusies neizšķirti, bet pie uzvarām tā šosezon vēl nav tikusi.

Pēc šīs spēles premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» ar trim punktiem septiņās cīņās saglabāja 18.vietu, taču komanda aizvadījusi par spēli mazāk nekā vairums tās tiešo konkurentu.

Tikmēr līdervienība ar 22 punktiem astoņās spēlēs ir Londonas «Chelsea», kas sestdien 4:2 (1:0) viesos pārspēja Totenhemas «Hotspur» komandu. Divus vārtus uzvarētāju labā guva spānis Huans Mata.

Uzvaras sestdien svinēja arī abi Mančesteras klubi. Pašreizējie čempioni «City» viesos ar 2:1 (0:0) pārspēja Vestbromvičas «Albion», uzvaras vārtus 90. minūtē gūstot bosnietim Edinam Džeko, bet «United» savā laukumā ar 4:2 (2:1) uzvarēja Stokas «City», divreiz izceļoties Veinam Rūnijam.

Abi Mančesteras klubi kopvērtējumā ar 18 punktiem dala otro un trešo vietu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu