Francijā dzēsīs ugunsgrēkus ar «Renault Twizzy» palīdzību (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24.oktobrī Renault Parīzes ugunsdzēsēju brigādei pasniedza «Twizy» prototipa, kas pielāgots ugunsdzēsēju vajadzībām, atslēgas.

«Twizy» prototipu izstrādāja «Renault, Renault Tech», uzņēmuma automašīnu pārbūves filiāle, un Parīzes ugunsdzēsēju brigāde. Šis speciālais modelis paredzēts notikuma vietas apskatei pirms ugunsdzēsēju mašīnu ierašanās, lai precizētu nepieciešamo aprīkojumu.

Aizmugurējā sēdvieta aizvietota ar bagāžnieku, kas paredzēts ārkārtas gadījumu aprīkojuma izvietošanai - divi uguns dzēšamie aparāti, divas skābekļa tvertnes, ugunsdrošs apģērbs, ķivere un pirmās palīdzības aptieciņa.

Prototipa testi tiks uzsākti novembrī, un tie ilgs astoņus mēnešus. Mērķis ir izmantot «Twizy» kā atbalsta automašīnu Parīzē un tās priekšpilsētā, kā arī uzstādot pagaidu drošības instalācijas (lieliem sabiedriskiem notikumiem, piemēram, 14.jūlijs, Jaunais gads u.c.). Parīzes ugunsdzēsēju brigāde apsver iespēju ilgtermiņā izveidot elektromobīļu autoparku, nodrošinot efektivitāti un rūpējoties par vidi.

Klēra Petita Bulanžēra (Claire Petit Boulanger), trīskārtējā drošības virsniece «Renault», norādīja: «Šis sākotnējais prototips ir reāls pētījumu un attīstības darbu pierādījums, kas veikts, sadarbojoties ar pakalpojumu sniedzējiem, tādējādi apliecinot «Renault» un apņemšanos radīt inovācijas, lai apmierinātu ugunsdzēsēju vajadzības.»

«Renault» un Francijas nacionālā ugunsdzēsēju asociācija 2012.gada 21.jūnijā parakstīja partnerības līgumu, lai uzsāktu sadarbību gan tehnoloģiju izstrādes, gan automašīnu nodrošināšanas jomās.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu