Izmanto iespēju prezentēt savu uzņēmumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biznesa Izglītības centrs (BIC) piedāvā uzņēmumiem iespēju prezentēt savus produktus (preces un pakalpojumus) dažādu biznesa semināru apmeklētājiem.

Auditorija, kas apmeklē biznesa seminārus, pamatā ir perspektīvu uzņēmumu, kas domā par attīstību, darbinieki. Visbiežāk augstākā un vadības līmeņa speciālisti, kas ir labi situēti un var atļauties dzīvot pietiekami pārticīgi. Viņi ir atvērti apkārtējai pasaulei un visbiežāk ar interesi attiecas pret jauniem, interesantiem piedāvājumiem un iespējām. Semināru apmeklētājus iespējams ērti segmentēt pēc apmācību, uz kuriem tie ieradušies, tematikas.

Biznesa Izglītības centrs apkalpo tādus semināru organizatorus kā «Biznesa Akadēmija», «Biznesa Semināri», «Nodokļu Likumdošanas Izglītības centrs», «Personas datu aizsardzības izglītības centrs», «Praktiskā Mārketinga Akadēmija», «Rīgas Psiholoģijas skola» un vairākus cits. Mēnesī šo organizatoru seminārus apmeklē ne mazāk kā 250 – 300 dalībnieki.

BIC uzņēmumiem piedāvā 3 iesaistes formas, lai par savu produkciju informētu semināru dalībniekus:

1.

Informatīvo materiālu izdale semināra apmeklētājiem.

1.00 Ls

2.

Informatīvo materiālu izdale semināra apmeklētājiem ar produkcijas apraksta iesaisti lektora stāstījumā.

1.50 Ls

3.

Informatīvo materiālu izdale semināra apmeklētājiem ar produkcijas iesaisti lektora stāstījumā un apmeklētāja e-pasta kontaktadrese

2.00 Ls

Ja vēlaties izmantot šo iespēju, sazinieties ar Biznesa Izglītības centru - tālrunis 29948182, e-pasts: info@seminari.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu