Video: Riannas lidmašīnā traci sarīko žurnālists-strīkeris (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Barbadosiešu popzvaigzne Rianna šobrīd aktīvi koncertē turnejas «777» ietvaros. Kā artava publicitātei, kopā ar Riannu šajos pārbraucienos tiek ņemts līdzi arī bariņš žurnālistu. Izrādās, ka popzvaigzne pārāk nelutina presi ar savu uzmanību, tādēļ viens no prese pārstāvjiem nolēmis ķerties pie «galējiem mēriem».

Pretēji Riannas mūzikas kompānijas pārstāvju solītajam, dziedātāja nav sarīkojusi nevienu preses konferenci piecu dienu laikā. Žurnālisti nav bijuši mierā ar šādu vienaldzību un sarīkojuši protesta akciju tieši lidmašīnā. Kaut preses pārstāvji skandējuši «Pārņem 777», «Mums vajag virsrakstu», «Saki kaut vārdu», protams, akcija noritējusi mierīgā un jautrā gaisotnē.

Austrālijas pārstāvis Timotijs Dormers nolēmis, ka darbi runā skaļāk par vārdiem un, noģērbies gluži pliks, veicis strīkera cienīgu gājienu. «Es sēdēju tualetē un man ienāca prātā doma. Velns parāvis! Ir plkst. 3 naktī, mēs dirnam tajā lidmašīnā nez cik ilgi. Kaut kas jādara lietas labā. Turklāt, es biju baigi samīlējies vienā stjuartē, kuru sauca Sindija,» vēlāk skaidrojis strīkeris.

Viņa kailā apņēmība gan noplakusi pie biznesa klases salona, kurā atradās Rianna: «Es nolēmu tur neskriet, jo, es tā padomāju, ka viņas apsargi uzreiz mani savāktu un tas vairs nebūtu jautri.»

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu