Šausmas ASV: Policija atradusi «ļoti noderīgus pierādījumus» (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ņūtaunā ASV, kur piektdienas rītā noticis asiņainais slaktiņš, kurā dzīvību zaudēja 27 cilvēki, atpazīti visi bojāgājušie un policija tuvākajā laikā publiskos to vārdus un dzimšanas datus.

ASV mediji vēstī, ka izmeklētāji turpina strādāt notikuma vietā un uzturēsies tur vismaz vienu vai divas dienas.

Izmeklētāji, kuri mēģina noskaidrot traģiskā slaktiņa iemeslus, atraduši «ļoti noderīgus pierādījumus», kas palīdzēs restaurēt šīs «melnās piektdienas» notikumus, stāsta policijā.

Policijas pārstāvis Pols Veincs preses konferencē atklāja, ka šāvējs netika ielaists skolā brīvprātīgi. Pēc policijas vārdiem, uzbrucējs esot ielauzies.

Policijā norādīja, ka tiklīdz visi nepieciešami darbi būs pabeigti, tiks publiskots bojāgājušo saraksts un nosaukts slepkavas vārds.

Šajā preses konferencē viņš vēl oficiāli neapstiprināja, ka slaktiņu sarīkoja 20 gadus vecais skolas darbinieces dēls Ādams Lanca. Likumsargi sola, ka uzbrucēja vārdu atklās tad, kad pavēstīs bojāgājušo vārdus.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu