Ozoliņš: Labāk zaudēt pirmajā kārtā nekā spēlēt Cerību kausā (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

KHL komandas Mitišču «Atlant» kapteinis Sandis Ozoliņš pēc izstāšanās no cīņas par Gagarina kausu sarunā ar portālu «Sportbox.ru» uzteica pretiniekus, kuri nospēlējuši ļoti disciplinēti.

Ozoliņš piekrīt «Atlant» galvenajam trenerim Sergejam Svetlovam, kurš uzskata, ka ticis zaudēts KHL labākajai komandai un novēlēja Sanktpēterburgas SKA veiksmi nākamajā kārtā. «Pretinieki spēlēja ļoti disciplinēti un mēs nespējām pārvarēt viņu pretestību

«Protams, varējām pacīnīties par uzvaru sērijā, taču kaut kas pietrūka. Par to lai spriež hokeja speciālisti. Mums tikko ir beigusies sezona, tādēļ negribas neko analizēt,» atzīst latviešu hokejists.

Tikmēr jautāts par to, vai labāk ir zaudēt Gagarina kausa pirmajā kārtā vai cīnīties par Cerību kausu, Ozoliņš atbild viennozīmīgi. «Izstāties pirmajā kārtā. «Atlant» komandai izdevās iekļūt līgas 16 labāko komandu pulkā. Cerību kausā tik un tā labākajā gadījumā esi tikai 17. vietā

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu