Bijušie politiķi paziņo, ka nepieļaus Repšes nonākšanu pie varas (188)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Līdzīgi kā bijušais premjers Einars Repše, kurš pavisam nesen apstiprināja, ka jau kārtējo reizi plāno atriezties aktīvajā politikā un dibinās jaunu politisko partiju, vēl vairāki bijušie politiķi plāno rīkoties līdzīgi*.

Portāla «Apollo» rīcībā esošā informācija liecina, ka vairāki bijušie politiķi plāno dibināt partiju vai pat vairākus jaunus politiskos spēkus. Mērķis ir tikai viens – nepieļaut, ka Repše jau atkal nonāk pie varas Latvijā.

Tiek baumots, ka politikā varētu atgriezties bijušais finanšu ministrs Atis Slakteris, kā arī vairāki nu jau likvidētās Tautas partijas biedri – piemēram, Helēna Demakova, Aigars Kalvītis, Mareks Segliņš un citi.

Netiek izslēgts, ka partijas kodolu veidos pazīstamais polittehnologs Jurģis Liepnieks, kurš pavisam nesen zaudēja žurnāla «Playboy» galvenā redaktora amatu.

Tāpat jaunajam politiskajam spēkam varētu pievienoties kādreizējie politiķi no citām partijām.

Jāatgādina, ka Repše, kurš nesen aktīvi medijos reklamēja jaunizveidoto biedrību, jau ceturto reizi plāno atgriezties politikā.

* Šī ir 1.aprīļa joku ziņa!

Komentāri (188)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu