Apšaudē nogalināts viens Bostonas maratona spridzinātājs; otru meklē (250)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Policisti vērienīgā operācijā Masačūsetsas štata Votertaunas pilsētā aizturējuši vienu no diviem cilvēkiem, kurus Federālās izmeklēšanas birojs (FIB) meklēja saistībā ar sprādzieniem pirmdien Bostonas maratona laikā, ziņo izdevums «Boston Globe».

Jaunākā informācija liecina, ka aizturētais no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā miris. Otra aizdomās turamā vajāšanu likumsargi joprojām turpina.

Bostonas policijas vadītājs medijiem apstiprinājis, ka otrs aizdomās turētais vīrietis ir «bruņots un bīstams».

Tiek ziņots, ka apšaudē nogalināts viens policists, bet vēl viens likumsargs ir ļoti smagi ievainots.

Arī «NBC News», atsaucoties uz vairākiem informācijas avotiem, ziņo, ka apšaude piektdien ir saistīta ar sprādzieniem Bostonas maratona laikā.

Tiek ziņots, ka aizturētais ir aptuveni 20 gadus vecs vīrietis, bet policisti turpina meklēt 22 gadus vecu studentu, kas varētu būt otrs cilvēks, kas izsludināts meklēšanā saistībā ar teroraktiem Bostonas maratona laikā.

FIB un policija pagaidām plašāku informāciju nesniedz.

«Apollo» jau ziņoja, ka likumsargi ASV, Bostonā aizturējuši vienu noziedznieku, kurš Masačūsetsas Tehnoloģiju Institūtā Bostonā sāka apšaudi, nogalinot vienu policistu.

Kā ziņoja LETA, policija bija aplenkusi universitāti, kur kāds ļaundaris bija sācis apšaudi. Vēlāk ielās līdzās institūtam sākās vēl viena apšaude un bija dzirdami sprādzieni.

Masačūsetsas Tehnoloģiju Institūts atrodas Bostonā, kur pirmdien divos sprādzienos pie Bostonas maratona finiša līnijas tika nogalināti trīs cilvēki, bet vairāk nekā 180 tika ievainoti.

Komentāri (250)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu