Samoilovs/Šmēdiņš sāk ar uzvaru, Sorokins/Šmēdiņš - ar zaudējumu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa pirmajā posmā Ķīnas pilsētā Fudžou šorīt pirmās oficiālās spēles aizvadīja jaunizveidotie Latvijas pludmales volejbola dueti - Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš.

Ar 6. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš F apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-0 (21:18 un 21:17) pārspēja Brazīlijas duetu Hevaldu/Tjagu (27.).

Nākamajos mačos Latvijas pāris šodien mērosies spēkiem ar ķīniešiem Čenu Čengu/Li Dzjanu (22.), bet ceturtdien pretī stāsies vācieši Sebastiāns Dolingers/Štefans Vindšaifs (11.).

Tikmēr C apakšgrupā ar 19. numuru izsētie Sorokins/Šmēdiņš ar 1-2 (21:17, 15:21 un 10:15) zaudēja Krievijas duetam Sergejam Prokopjevam/Jurijam Bogatovam (30.).

Nākamajās spēlēs latviešiem šodien būs jātiekas ar spēcīgo Brazīlijas pāri Pedru/Brunu, kuri izlikti ar 3. numuru, bet ceturtdien - ar vēl vienu Brazīlijas duetu Rikardu/Alvaro Filju (14.).

Atgādinām, ka otrdien kvalifikāciju neizdevās pārvarēt Mārtiņam Pļaviņam/Jānim Pēdam, kuri ar 0-2 (17:21 un 17:21) piekāpās ukraiņiem Sergijam Popovam/Valērijam Samodajam.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu