CSDD rīkos Tehniskās apskates nakti; auto diagnostika būs bez maksas (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 29.augustā, Rīgā, vieglo transportlīdzekļu tehniskās apskates stacijā Antenas ielā 2, no plkst. 20.00 jau otro reizi notiks Tehniskās apskates nakts ar devīzi «Mēs par drošu auto!“.

Pasākuma laikā transportlīdzekļiem bez maksas būs pieejama auto diagnostika un visiem apmeklētājiem tiks piedāvātas izglītojošas aktivitātes, kas saistītas ar satiksmes drošību. Apmeklētāji, kuri vēlēsies, varēs veikt arī automobiļa tehnisko apskati.

Tehniskās apskates nakti rīko SIA «Auteko&TŰV“ sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju (CSDD). Pasākuma nolūks ir mudināt autobraucējus piedalīties ceļu satiksmē ar drošiem un tehniskā kārtībā esošiem transportlīdzekļiem, lai neapdraudētu ne savu, ne arī citu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvības.

Pērn, pirmajā Tehniskās apskates naktī, tika pārbaudītas apmēram 650 automašīnas. Kopumā pasākumu apmeklēja vairāki tūkstoši cilvēku.

Arī šogad bez automobiļu tehniskās pārbaudes apmeklētājiem tiks piedāvāti daži izklaidējoši pasākumi. Piemēram, «apgāžamajā mašīnā“ praksē varēs pārliecināties par drošības jostu lietošanas nepieciešamību, kāda ir sajūta uz jumta apkritušas automašīnas korpusā un kā no tās pareizi izkļūt.

Apmeklētājus ar moto un velo triāla trikiem priecēs labākie ekstrēmo sportu pārstāvji Baltijā. Kā galvenais uzstāsies trīskārtējs Baltijas čempions mototriālists Andris Grīnfelds, kuru ar velo triāla trikiem atbalstīs Jānis Lācis. Ar iespaidīgiem BMX freestyle trikiem uzstāsies saldenieks Lauris Gulbis.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu