Startam rallijā «Kurzeme» pieteikušās jau divas WRC mašīnas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Startam Latvijas autorallija čempionāta septītajā posmā - rallijā «Kurzeme» - pieteikušās jau divas pasaules autorallija čempionāta (WRC) līmeņa sacīkšu mašīnas, liecina organizatoru informācija.

Sacensībās piedalīsies Igaunijas braucējs Georgs Gross, kurš startam pieteicis «Ford Focus WRC» mašīnu. Gross regulāri startē sacensībās Latvijā, bet šogad šī būs pirmā reize.

Tāpat ar «Škoda Octavia WRC» sacīkšu mašīnu sacensībās piedalīsies vācietis Matīass Kāle, kurš līdz šim sacensībās Latvijā nav piedalījies. Karjeras laikā Kāle piedalījies astoņos WRC posmos un septiņas reizes kļuvis par Vācijas čempionu.

Pašlaik startam rallijā «Kurzeme», kas būs arī Igaunijas čempionāta posms, visās klasēs pieteikušās 79 ekipāžas.

Latvijas čempionāta septītais posms tiks aizvadīts 30. un 31.augustā.

Latvijas autorallija čempionāta pirmie divi posmi februāra sākumā risinājās Eiropas autorallija čempionāta sacensību Liepāja-Ventspils laikā, kā trešais posms februāra beigās tika aizvadīts rallijs «Sarma», bet ceturtais posms maijā bija rallijs «Talsi».

Piektais un sestais posms jūlijā un augustā tika aizvadīts attiecīgi Igaunijā un Lietuvā, bet pēc «Kurzemes» rallija sezona noslēgsies septembra izskaņā ar ralliju «Latvija».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu