«Wess» pārtrauks jaunu «BMW» automobiļu tirdzniecību (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DerStormy, CC BY-NC-SA 2.0

Sākot ar 2013.gada 1.oktobri, «WESS Auto Grup» pārtrauks jaunu BMW automobiļu tirdzniecību, koncentrējot darbību uz «Lexus» un «Toyota» tirdzniecību un servisu, kā arī turpinot sniegt autorizēta BMW servisa pakalpojumus.

Portālam «Apollo» uzņēmuma vadība paziņoja, ka lēmums pārtraukt jaunu BMW tirdzniecību pieņemts pēc tam, kad no «BMW Baltic» organizācijas, kas atrodas Zviedrijā, saņemts paziņojums par autorizētā BMW dīlera līguma nepagarināšanu.

«Septiņu gadu laikā, kopš Latvijā darbojamies kā autorizētais BMW pārstāvis, esam veicinājuši BMW zīmola nostiprināšanos līderpozīcijās premium automobiļu tirgus segmentā, ieguldījuši milzīgus līdzekļus biznesa attīstībā, kā arī kļuvuši par vienu no BMW Eiropas paraugdīleriem», komentē «WESS» Auto Grupas padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins.

«Kad paziņojumu par līguma nepagarināšanu saņēmām bez jelkādiem paskaidrojumiem, bijām neizpratnē. Varam tikai nojaust, ka ar šo lēmumu, «BMW Baltic» vēlējies koncentrēt BMW autorizēto pārstāvniecību Latvijā viena starptautiska uzņēmuma rokās," norāda Oskins.

Uzņēmums turpinās stiprināt savas līderpozīcijas, sniedzot autorizēta BMW servisa pakalpojumus, bet līdzšinējā «BMW WESS Select» autosalonā tiks piedāvāts plašs mazlietotu BMW un citu premium automobiļu zīmolu klāsts.

Par nākotnes plāniem Oskins min koncentrēšanos uz jau pārstāvētajiem autoražotāju zīmoliem un «Hondas» servisa attīstīšanu Latvijā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu