Ozoliņš: Rīgas «Dinamo» ir pamatīgi mainījies (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts/dinamoroga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš nav domājis par to, vai pēc šīs sezonas noslēgt savu hokejista karjeru, aģentūrai «R-Sport» izteicies pats sportists.

Kā zināms, šobrīd 41 gadu vecais Ozoliņš pēc sezonas pārtraukuma ir atgriezies Rīgas «Dinamo» komandā, palīdzot tai lieliski iesākt jauno sezonu ar piecās spēlēs izcīnītām četrām uzvarām, turklāt vienīgais zaudējums pret Maskavas CSKA piedzīvots pēcspēles metienu sērijā.

«Vai šis būs mans pēdējais gads? Neesmu par to domājis,» paudis Ozoliņš. «Visas šīs runas, spekulācijas, pieņēmumi mani neskar. Šobrīd es domāju par šo sezonu, neko vairāk.»

Tāpat Ozoliņš sacījis, ka pēc veiksmīgā sezonas starta rīdziniekiem nevajadzētu atslābt. «Jā, pirmajās piecās spēlēs esam zaudējuši tikai divus punktus. Taču šīs ir tikai pirmās piecas spēles, tā nav visa sezona. Komanda ir priecīga ar sezonas ievadu, taču mums vēl priekšā ir 49 mači. Tas, ko mēs darām laukumā, ļauj mums cīnīties par uzvaru, un mums tādā pašā garā ir jāturpina.»

«Rīgas «Dinamo» ir pamatīgi mainījies, kamēr biju prom. Ir daudz jaunu hokejistu, turklāt arī treneru kolektīvs ir pilnībā cits. Taču tas ir katras komandas liktenis, it sevišķi tādā līgā kā KHL. Pirms sezonas mums bija divi mēneši, lai iejustos un saprastu, ko mēs vēlamies sasniegt un kā mēs to panāksim,» atklājis Ozoliņš.

Kā zināms, otrdienas vakarā Rīgas «Dinamo» uzsāks četru mājas spēļu sēriju, aizvadot maču pret Kazaņas «Ak Bars».

Šajā KHL sezonā spēlē 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas «Dinamo».

Rīgas «Dinamo» komandai kā minimālais mērķis izvirzīts iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu