Samoilovs/Šmēdiņš devušies uz pēdējiem diviem «Grand Slam» turnīriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Šajā sezonā ļoti veiksmīgi spēlējošie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš devušies uz sezonas pēdējiem diviem «Grand Slam» posmiem, kas notiks Brazīlijā un Ķīnā, teikts sportistu mājaslapā internetā.

Pašreizējie pasaules ranga līderi pēdējo reizi kopā spēlēja pašā septembra vidū Latvijas čempionātā, izcīnot valsts čempionu titulu, bet pēdējo «Grand Slam» turnīru viņi aizvadīja augusta izskaņā Maskavā, kur palika nepārspēti.

Iepriekš bija paredzēts, ka sezonu Samoilovs/J.Šmēdiņš noslēgs ar startu Sanpaulu «Grand Slam» sacensībās Brazīlijā, kas startēs 8. oktobrī. Tomēr rīkotāji izlēmuši, kā sekojošajām sacensībām Ķīnas pilsētā Sjameņā statuss tiks mainīts no «Open» uz «Grand Slam». Līdz ar to pēc turnīra Sanpaulu latvieši, visticamāk, dosies arī uz Ķīnu, kur sacensības sāksies 22.oktobrī.

«Pēc Latvijas čempionāta mums bija divu nedēļu pauze no sacensībām. Dažas dienas atpūtāmies, tad atsakām treniņus trenažieru zālē, bet pēdējo nedēļu praktiski katru dienu trenējāmies ar bumbām. Tā kā laika apstākļi Latvijā pēdējo nedēļu nepriecē, treniņus no Jūrmalas pludmales nācās pārnest uz slēgto «Beach Box» halli,» teikts sportistu mājaslapā.

«Ceturtdien devāmies uz Sanpaulu, kur notiks sezonas priekšpēdējais «Grand Slam» turnīrs. Turp lidojam mazliet ātrāk, lai izietu aklimatizāciju un patrenētos ārā pret citiem spēcīgiem pasaules duetiem,» piebilst sportisti. «Esam noilgojušies pēc spēlēšanas Pasaules kausa posmos, jo pauze ir bijusi vairāk nekā mēnesi ilga.»

Šosezon labākais Latvijas pāris ne tikai uzvarējis divos «Grand Slam» posmos, bet vēl divos cīnījies finālos, kā arī izcīnījis Eiropas čempionāta sudraba godalgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu