Ieva koncertā pārsteidz žūriju un atgriežas «Fabrikā» (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Vakar, 21. oktobrī izskanēja «Jaunās Talantu Fabrikas» atgriešanās koncerts. Iespēju atgriezties šovā, lai turpinātu mācīties, pilnveidoties un kāpt pa karjeras kāpnēm skatītāji un žūrija piešķīra Ievai.

Viņa uz skatuves kāpa pēdējā un ārā pavadīto laiku vērtē kā milzīgu ieguvumu, jo paspēja sakārtot domas un sagatavoties šim koncertam. Ieva šim vakaram bija sagatavojusi M.Brauna emocionālo skaņdarbu «Dvēselīte». Mentore Jolanta Ievas priekšnesumā pamanīja līdzības ar viņas pašas jau reiz izpildīto «Daugaviņu», Dons atzinās, ka šis bija absolūti labākais šī vakara numurs, bet Ufo teica, ka šī dziesma būtu iekļaujama to sarakstā, kuras vajadzētu aizliegt izpildīt talantu šovos, jo labāk kā tā ieskaņota orģinālā, diez vai kāds to spēj izdarīt. Vērtējums bija 37 balles.

Taču īpašs šis vakars bija ne tikai otrās iespējas ieguvējai Ievai, bet arī pārējiem septiņiem jaunajiem talantiem, kuri pretendēja uz vienīgo iespēju atkal būt šovā.

Koncertu atklāja Ravita ar lirisko K.Lāča komponēto «Baibas āriju» no mūzikla «Pūt, vējiņi». Vēl mirkli pirms došanās uz skatuves, Ravita teica, ka ir pelnījusi atgriezties, jo divu nedēļu laikā, kuras pavadīja šovā, nepaguva parādīt skatītājiem savu muzikālo pusi. Žūrija Ravitas skaisto dziedājumu novērtēja ar 39 punktiem. 

Ar otro kārtas numuru kareivīgi cīņā devās Rihards: «Es gribu atgriezties, jo man ir daudz ko parādīt. Ja es atgriezīšos, es apsolu pateikt Kramiņam visu, ko es domāju!» Drosmīgais, jaunais mūziķis šim vakaram bija sagatavojis disko dziesmu «Treasure». Riharda uzstāšanos žūrija novērtēja ar 30 punktiem.

Guna «Jauno Talantu Fabriku» pameta pirmā un šim vakaram viņa bija  sagatavojusi roķīgo dziesmu «Dedication to my ex» (Miss that). Guna saņēma 28 balles.

Gunta atzinās, ka šovā pavadītās trīs nedēļas ir bijis lielākais ieguvums viņas dzīvē, tāpēc ir gatava atgriezties, lai turpinātu iesākto. Gunta skatītājus pārsteidza ar romantisko Igo dziesmu «Nepiesauc, nepasauc mani vēl». Gunta no žūrijas saņēma 32 punktus.

Šovakar kā piektā uz atgriešanos pretendēja Evija. «Ja man būs iespēja atgriezties, tad ļaušu skatītājiem ieraudzīt arī savu dzīvespriecīgo un dzirkstošo pusi» solīja Evija un atgriešanās koncertam bija sagatavojusi dziesmu «I who have nothing». Viņa par savu uzstāšanos saņēma labu vērtējumu – 34 balles.

Mārtiņš no izbalsošanas izspruka četras nedēļas, bet piektā reize viņam bija liktenīga. Ārpusē viņš sabija vien pāris dienas un bija pārliecināts, ka tieši viņam pienācās atgriešanās biļete šovā. Kā jau bija solījis, Mārtiņš mēģināja parādīt sevi daudz enerģiskāk un aktīvāk, izpildot dziesmu  «Picture perfect», taču žūriju viņš nepārliecināja. Mārtiņš saņēma 29 balles.

Rita pirms došanās uz skatuves atklāja, ka viņas dzīve arī pēc šova nav zaudējusi savu spilgtumu, taču atgriezties Rita gribēja, lai varētu realizēt vēl daudz jaunu un radošu ideju. 

Ieva jau vakar atgriezās «Jaunās Talantu Fabrikas» mājoklī un no rītdienas turpinās cīņu par galveno balvu. 

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu