Ozoliņš par uzvaru konferences kopvērtējumā vēl nedomā (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš intervijā «Sportbox.ru» izteicās, ka pārsvars pār astotās, devītās vietas īpašniekiem Rietumu konferencē nav tik liels, lai būtu pamats atslābināties.

Ozoliņš pēc zaudējuma pret Sanktpēterburgas SKA (3:4) atzina, ka ir grūti spriest, kura no komandām šajā mačā bija vairāk pelnījusi uzvaru. «Kas mums pietrūka? Aptuveni 45 sekundes - lai laiks ritētu ātrāk. «Dinamo» spēli iesāka ne pārāk labi, SKA mūs pārsteidza ar aktīvo spēli mača sākumā

«Viņi ātri guva vienus vārtus, bet pēc tam vēl vienus - gandrīz identiskā situācijā. Mēs nebijām gatavi tādam spiedienam, bet pēc tam paši sākām darboties citādāk, spējām nedaudz izlīdzināt spēles gaitu un pat izvirzīties vadībā.»

Komandas kapteinis uzsver, ka galvenais mērķis ir iekļūšana play-off spēlēs. «Jātiek starp astoņām komandām konferencē, kas cīnās par kausu, bet pēc tam jau redzēsim. Reizēm, skatoties pārāk tālu uz priekšu, zaudē iespēju sasniegt pamatmērķus. Mēs cenšamies mierīgi cīnīties katrā mačā, neskatoties uz to, kas ir mūsu pretinieki.»

Norādot uz to, ka «rīdzinieki» pašlaik ir trešajā vietā Rietumu konferencē, žurnāliste vaicā, vai tas nerosina domas par uzvaru konferencē, taču Ozoliņš par to šobrīd nedomā.

«Trešā vieta konferencē - tas ir labi. Taču esam nospēlējuši tikai 20 mačus, vēl 34 spēles ir priekšā, bet pārsvars pār astotās, devītās vietas īpašniekiem nemaz nav tik liels. Tāpēc vienkārši cenšamies turēt sevi vienā līmenī, lai rezultāts būtu labs.»

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu