Sudraba sasaukusi īpašu preses konferenci (312)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba sasaukusi īpašu preses konferenci, kurā viņa sola informēt par saviem turpmākajiem plāniem.

Portālam «Apollo» Sudraba pavēstīja, ka preses konference plānota trešdien plkst.13 Arhitektu namā, Torņa ielā 11, Rīgā.

Ziņu aģentūrai BNS Sudraba apliecinājusi, ka plāno sabiedrību informēt par saviem nākotnes plāniem, taču sīkāk par saviem lēmumiem bijusī valsts kontroliere solīja stāstīt preses konferencē.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka medijos laiku pa laikam izskan minējumi par iespējamo Sudrabas pievēršanos politikai.

Nesen veiktajā pētījumu aģentūras TNS iedzīvotāju aptaujā 32% respondentu atzina, ka Sudrabai pēc pilnvaru termiņa beigām būtu jāieņem kāds augsts politisks amats. Vēl apmēram 10% aptaujāto uzskata, ka Sudrabai politikā jāiesaistās kā bezpartejiskai pārstāvei, 6% domā, ka bijušajai Valsts kontrolierei jādibina jauna partija, bet 4% - ka viņai jāiesaistās kādā jau esošā politiskajā partijā.

Sudrabas pilnvaru termiņš Valsts kontroles vadītājas amatā beidzās 21.janvārī. Viņa šajā amatā bija maksimālo pieļaujamo laiku - divus termiņus jeb astoņus gadus.

Saeima 17.janvārī valsts kontroliera amatā ievēlēja pašreizējo Valsts kontroles padomes locekli Elitu Krūmiņu.

Komentāri (312)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu