Aicina pieteikties Vācijas prezidenta stipendijai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: alasdairnicol, CC BY-NC 2.0

Līdz 20.janvārim Latvijas pārvaldes institūcijas un iestādes aicinātas pieteikt kandidātus Prezidenta stipendijai, kuras mērķis ir veicināt Latvijas valsts un pašvaldību darbinieku vācu valodas zināšanu uzlabošanu. 2014.gadā Prezidenta stipendiju piešķirs vienam darbiniekam vācu valodas apguvei, informēja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

Stipendiju iedibināja Vācijas prezidents Joahims Gauks savas valsts vizītes laikā Latvijā 2013.gada jūlijā. Tā veltīta Latvijas prezidentam Andrim Bērziņam kā atzinība par īpašo ieguldījumu vācu valodas popularizēšanā Latvijā.

Stipendijas mērķis ir veicināt Latvijas valsts un pašvaldību darbinieku vācu valodas zināšanu uzlabošanu, tādējādi padziļinot un dažādojot Latvijas un Vācijas dialoga aspektus. Atbalsts domāts personām, kas ar savu darbību jau apliecinājušas ciešu saikni ar vācu valodu un kultūru vai vāciski runājošiem partneriem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu