Ādas kopšana ziemā (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Tu noteikti ziemā mēdz uzdot šādus jautājums: kāpēc gadalaika maiņu rezultātā mainās arī mans ādas tips? Kādēļ reizēm ziemā man rodas savelkoša ādas sajūta? Vai tā notiek ikvienam vai tikai man? Aukstā laikā tiešām āda reaģē citādāk nekā citos gada laikos.

Aukstā laikā āda cīnās galvenokārt ar diviem apgrūtinošiem faktoriem – aukstumu ārpusē, karstu un sausu gaisu iekštelpās. Krasto temperatūras svārstību dēļ saasinās jutīgas ādas problēmas un var rasties dažādas sūdzības pat tad, ja ir normāla āda: sausi apsārtumi, aknes tipa izsitumi, kā arī ādas lobīšanās. Sīkās grumbiņas var kļūt redzamākas, zūd ādas elastība un tonuss. Tādēļ ziemas laikā ādai nepieciešama atbilstoša kopšana.

PADOMI

• Jāizvēlas uz taukvielām bāzēti un ar eļļām bagātināti līdzekļi, kas palīdz stimulēt, atjaunot, mitrināt un barot sejas ādu.

• Sejas attīrīšanai ieteicams lietot ādas tipam piemērotu pieniņu un toniku.

• Nav ieteicama ādas tīrīšana ar siltu ūdeni, jo tas vēl vairāk pastiprinās ādas sausumu.

• 1-2 reizes nedēļā jāveic sejas pīlings.

• Pēc ādas attīrīšanas jāuzklāj krēms, kura sastāvā ir eļļas, kā arī barojoši un mitrinoši komponenti.

• Jāizvēlas nakts krēms ar intensīvāku iedarbību.

SAUSAI UN ĻOTI SAUSAI ĀDAI - Nutri-Gold dienas, nakts un acu krēms. Tajā iekļautas 10 dažādas ēteriskās eļļas, kalcijs un bišu māšu peru pieniņš, kas aizsargā un atjauno ādu.

Atsauksmes no NUTRI-GOLD lietotājām:

Agrita: «Man patīk Nutri-Gold dienas krēms, jo tas aizsargā no nelabvēlīgiem laikapstākļiem. Pēc tā lietošanas seja ir pabarota un uz ādas nepaliek taukainais spīdums. Nutri-Gold ir pirmais krēms, kas man ir palīdzējis atbrīvoties no sausajām ādas zonām.»

Sarmīte: «Nutri-Gold dienas krēmam ir ļoti patīkams aromāts, tā konsistence ir pabieza, bet, uzklājot uz sejas, nerodas smaguma sajūta. Nutri-Gold ir kā medus un piena sajaukums, pēc kura lietošanas āda ir maigāka.»

NORMĀLAI UN SAUSAI ĀDAI - Vieglas konsistences Nutri-Gold SILK dienas un nakts krēms, kas bagātināts ar balto jasmīnu, kalciju un vērtīgām eļļām, baro ādu un padara to zīdaini maigu.

Atsauksmes no NUTRI-GOLD SILK lietotājām:

Inese: «Nutri-Gold SILK ir īsts atradums! Vakarā uzklājot nakts krēmu un no rīta pamostoties, sejas āda vēl joprojām ir samtaina. Kad uzklāju dienas krēmu un izeju aukstumā, jūtu, ka mana āda ir pasargāta no nelabvēlīgajiem laika apstākļiem.»

Linda: «Man ir jaukta tipa āda, un reti kurš krēms der. Bet šī kombinācija ir lieliska. Smarža nav uzbāzīga, drīzāk neitrāla. Āda kļuvusi kā pabarota, tā arī maiga.»

Līva: «Nutri-Gold SILK krēmam ir viegla un patīkama smarža, tas baro un aizsargā ādu no ziemas radītā diskomforta. Iepriekš lietotie krēmi parasti slikti uzsūcās un āda likās taukaināka, bet šis krēms rada viegluma sajūtu.»

PIRMAIS BAROJOŠAIS BB KRĒMS** Nutri-Gold BB krēma sastāvs, kas saskarē ar ādu saplūst ar tās toni, bagātināts ar lumino-sphere iekapsulētiem pigmentiem, šī sviestu un C vitamīnu, nodrošina intensīvu barošanu un tūlītēju mirdzumu. Pieejams viens universāls tonis.

Atsauksmes no NUTRI-GOLD BB lietotājām:

Laura: «Es esmu sajūsmā par aromātu un tekstūru, BB krēms nav pārāk biezs un trekns. Tā kā man ir sausa āda, tad šo produktu lietoju pilnīgi katru dienu – pašreiz nespēju sevi iedomāties bez šī produkta. Manuprāt, absolūti nepieciešams produkts rudenī/ziemā/pavasarī.»

Kristīne: «Šis BB krēms perfekti izlīdzina ādas toni, izgaismo to un nomaskē mazas nepilnības. Man patīk tā smarža – kaut kas salds un patīkams, bet reizē arī neuzkrītošs.»

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

** No L’Oréal Paris

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu