Palutini savu otru pusīti ar relaksācijas tūri Veselības centrā 4! (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Straujiem soļiem tuvojas gada romantiskākā diena – Valentīndiena! Lai arī šos svētkus esam pārņēmuši no citām zemēm, taču nenoliegsiet, ka svētku nekad nevar būt par daudz, jo īpaši to, kuros ir iespēja vēlreiz apliecināt mīlestību savai otrai pusītei. Savukārt tos, kas vēl nav saņēmušies izrādīt jūtas kādam, kas iekrituši sirdī, aicinām saņemt drosmi un izmantot šos brīnišķīgos svētkus, lai atklātu savas sajūtas. Un kas var būt labāks veids, kā pateikt, cik ļoti daudz viņš/viņa nozīmē, kā uzdāvināt iespēju sevi palutināt ar kādu neaizmirstamu piedzīvojumu:

  • peldēm aromātisko eļļu jūrā un labsajūtu, ko sniedz SPA terapija,

  • izbaudot atsvaidzinošo ūdens procedūru dziedinošo spēku,

  • iegrimstot skaistumkopšanas un kosmetoloģijas brīnumainajā maģijā ...

Turklāt, ja ir iespēja ļaut viņam izvēlēties pašam?!

Lai cilvēks justos laimīgs, viņam ir nepieciešami 40 glāsti dienā. Pieskāriens vairo pozitīvo enerģiju un vairo lieliskas izjūtas ķermenim un dvēselei. Tas var dziedināt, uzmundrināt un nomierināt – dāvājiet šo mirkli savam mīļotajam cilvēkam kā skaistāko sapņu piepildījumu Mīlestības svētkos. Sveiciet šo dienu kopā ar Veselības centra 4 Dāvanu karti un uzdāviniet pašu vērtīgā un dārgāko Viņam un Viņai – labsajūtu un harmoniju ķermenim, smaidu un sirdsmieru dvēselei un enerģiju un možu garu – labākai dzīvei!

Relaksācijas tūrē piestājiet -

www.wellslim.lv

www.dimensija.lv

www.vc4.lv

www.vc4.lv

Mīliet viens otru, jo tikai mīlestība spēj paveikt neiespējamo.

SIA «Veselības centrs 4» šobrīd ir viena no Latvijā lielākajām privātajām ambulatorām medicīnas kompānijām daudzprofilu ambulatorās medicīnas iestāžu grupā un, iespējams, atpazīstamākais medicīnas centrs ar tehnoloģiski modernāko aprīkojumu kopumā. Veselības centrs 4, strādājot komandā, piedāvā īpaši kvalitatīvu un daudzveidīgu diagnostiku, diferencētu ārstēšanu un rehabilitāciju katram klientam individuāli.

Veselības centrs 4 nepārtraukti attīstās, sekojot medicīnas zinātnes sasniegumiem, tehnoloģiskajam progresam un laikmeta tendencēm jaunu pakalpojumu jomā. Citu medicīnas iestāžu un poliklīniku vidū izceļas ar kompetenci un drosmi ieviest praksē jaunākos medicīnas zinātnes sasniegumus, tādējādi kļūstot par atsevišķu medicīnas un skaistumkopšanas metožu aizsācējiem Latvijā un visā Baltijas reģionā.

1999. gadā, balstoties uz Rietumu pieredzi un starptautiskajiem standartiem, Veselības centrs 4 izveidoja Fleboloģijas (vēnu diagnostikas un ārstniecības) centru - vienīgo šāda veida centru Baltijā, kas jau toreiz bija starptautiski atpazīstams un ievērojams Fleboloģijas centrs Ziemeļvalstu blokā. Kopš 2010. gada rudens tas paplašinājies un ieguvis jaunu nosaukumu - Baltijas Vēnu klīnika, kurā vienkopus pieejama izvērsta, precīza un detalizēta vēnu diagnostika–Duplex sonogrāfija, vēnu ārstēšana, pielietojot visas modernās pasaulē pieejamās metodes, kā arī rehabilitācija sadarbībā ar fizikālās medicīnas, ķermeņa estētikas speciālistiem un fizioterapeitiem.

Veselības centram 4 ir plašs filiāļu un saistīto uzņēmumu tīkls, bez kura šobrīd nav iedomājama Latvijas medicīnas un skaistumkopšanas vide. Daudzas no šīm filiālēm cilvēki nesaista ar izveidotāju, taču Veselības centrs 4 ir un paliek šo filiāļu tīkla «sirds». Piemēram, sekojošas, Latvijā plaši pazīstamas filiāles: Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnika, «Wellslim centrs», skaistuma klīnika «4. Dimensija», kā arī klientu ērtībām izveidotās: Juglas klīnika un Diagnostikas centrs, Bērnu veselības centrs, Vakcinācijas dienests, Kardioloģijas dienests, Arodveselības nodaļa u.c.. Jaunākais papildinājums 2014.gada janvārī – durvis vēra Capital Clinik Riga – augstas klases klīnika Rīgā, kas piedāvā plaša spektra medicīnas pakalpojumus, nodrošinot vismūsdienīgākās izmeklēšanas un ārstēšanas iespējas.

Veselības centrs 4 jau kopš 1994.gada ir pierādītas kvalitātes un noturīgas profesionālās autoritātes zīme ar stabiliem izaugsmes rādītājiem, nodrošinot visaugstāko tehnoloģisko līmeni pakalpojumu sniegšanā.

Veselības centrs 4 ir viena no nedaudzajām privātajām ārstniecības iestādēm Latvijā, kas ieguvusi arī ISO sertifikātu. Saņemtais sertifikāts Veselības centra 4 klientiem apliecina klīniku sniegto pakalpojumu augsto līmeni sertificētajā darbības sfērā, kas aptver primāro un sekundāro veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanu ambulatori un dienas stacionāros ar operāciju zāli.

Veselības centrs 4 mērķis ir nemainīgs - sniegt kvalitatīvu, mūsdienīgu un izmaksu ziņā konkurētspējīgu palīdzību ikvienam pacientam, piedāvājot konkrētai problēmai piemērotos savā rīcībā esošos ārstniecības veidus efektīvāka rezultāta sasniegšanai.

Pacientu rīcībā ir «Veselības centrs 4» un visu tā filiāļu resursi -

iespēju arsenāls, kādu nepiedāvā neviena cita Latvijas medicīnas iestāde!

Gaidām Jūs «Veselības centrs 4»!

Sīkāka informācija:

K.Barona ielā 117

Veselības centrā 4 un visās tā filiālēs

www.vc4.lv

Tālr.: 67847100

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu