Veet Mano Seminārs (38)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no personīgā arhīva

Patiesība ir nevis tas, ko atklāj ārpus sevis, bet gan tas, ko atrodi dziļi sevī. Ošo

Ekstrasenss, medijs un Ošo mācības vēstnieks Veet Mano aicina visus tos, kuri vēlas uzzināt vairāk par sevi, sakārtot attiecības ar sevi un apkārtējo pasauli, uz semināru un nometni Rīgā un Saulkrastos šī gada februāra beigās.

Veet Mano pēc tautības ir amerikānis, bet pēc aicinājuma – dziednieks, kas jau daudziem cilvēkiem pasaulē palīdzējis atveseļoties gan fiziski, gan garīgi. Kopš 1987. gada Veet Mano dzīvojis un mācījies pie mistiķa un garīgā skolotāja Ošo un ir pieņēmis viņa mācību, ko patlaban realizē, vadot dažādu Ošo terapiju seminārus. Veet Mano guvis lielu popularitāti Krievijā, piedaloties TV raidījumā «Ekstrasensu cīņas“, kā arī visā pasaulē, ārstējot cilvēkus un sniedzot padomus, kā risināt attiecību problēmas.

Veet Mano terapijas pamatā ir cilvēka darbs pašam ar sevi: jo ilgāk strādāsiet ar savām enerģijām un rūpīgāk atbrīvosiet enerģijas plūsmu no aizsprostojumiem, jo ātrāk spēsiet veikt dziļas un paliekošas izmaiņas un rezultātā – uzlabot savas dzīves kvalitāti. Piedaloties Veet Mano vadītajos pasākumos un veicot dažādus vingrojumus un meditācijas, jūs sasniegsiet šādus mērķus:

  • atradīsiet sevī emocionālu līdzsvaru un no jauna iemācīsieties mīlēt gan sevi, gan citus;

  • iedraudzēsieties ar savu ķermeni un iemācīsieties dziedināt sevi ar tā palīdzību;

  • atbrīvosieties no mokošajiem pagātnes pārdzīvojumiem un atskārtīsiet šībrīža dzīves spēku un brīnumu;

  • atklāsiet sevī nobloķētās un nomāktās emocijas, kas bieži izraisa gan fiziskas, gan garīgas saslimšanas, un atbrīvosiet tās;

  • atdzīvināsiet intuīciju un pasaules uztveri – katrā no mums ir paslēptas gaišredzības spējas;

  • atvērsiet enerģētiskos centrus, sajūtīsiet sevī jaunu, dzīvu enerģiju un iemācīsieties to pareizi un lietderīgi izmantot ikdienā;

  • uzzināsiet, kā ar pareizas un apzināti izvēlētas pārtikas palīdzību atrast ceļu atpakaļ pie labas veselības;

  • runāsiet par hroniskām un pārmantotām saslimšanām, par to, kā tikt ar tām galā un atgriezties pie cilvēka cienīgas dzīves.

Gan seminārs, gan nometne ir paredzēti plašam interesantu lokam – gan tiem, kuri meklē padomu, kā atrisināt kādu neapmierinošu personiskās dzīves situāciju vai mainīt noskaņojumu un paātrināt enerģijas plūsmu, gan tiem, kuri vēlas uzlabot veselību, gan tiem, kuru mērķis ir atrast dzīvē līdzsvaru un atbrīvoties no ierobežojumiem un kardināli mainīt dzīvi. Atšķirības starp abiem pasākumiem ir tajā, ka seminārā Veet Mano ved dalībniekus ceļojumā pa meditācijas pasauli, runā par enerģiju un emocijām un to, kā katrs no mums var panākt uzlabojumu, veicot dažādus vingrojumus un meditācijas. Savukārt nometnē notiek padziļināta šo procesu izpratne un minētās teorijas realizēšana praksē.

Seminārs notiek 24. februārī Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā Rīgā, Ķīpsalas ielā 8, laikā no plkst. 18:00 līdz 22:00.

Nometnes norises laiks: 25.–27. februāris, viesnīca «Minhauzena Unda“ Saulkrastos, Ainažu ielā 74.

Seminārā un nometnē:

  • tiek nodrošināts tulkojums no angļu uz krievu valodu;

  • aicināti piedalīties pieaugušie, kā arī bērni no 12 gadu vecuma pieaugušo pavadībā;

  • dalībniekiem jābūt gataviem fiziskām aktivitātēm (vienkāršām kustībām), tāpēc ieteicams ierasties ērtā apģērbā, kas neierobežo un neapgrūtina kustības, kā arī paņemt līdzi spilvenu vai paklājiņu, uz kura sēdēt.

info@manoseminar.lv

Uz tikšanos Veet Mano seminārā un nometnē!

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu