Šīs sezonas modes kliedziens: <i>oversize</i>. Ar ko to saskaņot? (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © Membershop

Jau pirms diviem gadiem rudens/ziemas modes skatēs triumfēja tā dēvētie oversize modeļi jeb apģērbs, kas izskatās vairākus izmērus par lielu. Šī tendence saglabājas arī šajā pavasara/vasaras sezonā.

Membershop.lv

Kam der šis stils?

Oversize pievilcība slēpjas tā praktiskumā – platu apģērbu vienmēr ērtāk uzvilkt un nēsāt nekā piegulošu S izmēra apģērbu. Nav arī jāuztraucas par kādu lieku kilogramu, kas nācis klāt ziemas laikā. Mazo izmēru minam ne velti – slaidas, smalki veidotas sievietes, uzvelkot platu blūzi, vienalga, izskatīsies kā modeles, savukārt sievietēm ar XL un lielāku izmēru efekts būs gluži pretējs, reizēm, efekts var pārvērsties par defektu. Tādēļ šoreiz uzmanību pievēršam smalkā auguma īpašniecēm.

Plats augšā, šaurs apakšā

<em>Membershop.lv </em>

Ja vēlaties radīt rotaļīgāku tēlu, izvēlieties «Eccentrica» svārkus. Pieskaņojot lietuvieši dizaineres Lauras Dailidenienes «Daili» somu, masīvo «Calvin Klein» gredzenu un izteikto «Dolce &Gabbana» aromātu, var radīt vēl veiksmīgāku un ļoti sievišķīgu salikumu.

Lai klasika nav pārlieku klasiska

Daļa klasiskā stila piekritēju joprojām uzskata, ka oversize domāts tikai tām sievietēm, kam patīk strikts, lietišķs, ieturēts apģērbs. Tomēr, izvēloties atbilstošus aksesuārus, samērojot dažāda izmēra elementus, arī klasiskā stila piekritējas nespēs pretoties oversize valdzinājumam. Izmantojot siltos toņus, pievienojot nedaudz zelta un lentītes, sieviete «Tommy Hilfiger» blūzē kļūst maiga un seksuāli pievilcīga. Un, klāt izvēloties «GF Ferre» smilškrāsas bikses, «Calvin Klein» auskarus, sievišķīgo «Givenchy» aromātu – salikums kļūst universāls!

Vai virsdrēbes ir svarīgs tēla elements? Un vēl kā! Īpaši, ja runa ir par dizaineres Ramūnes Piekautaites oversize šokolādes krāsas mēteli. Pie tā izcili labi izskatīsies masīvi vara krāsas aksesuāri – «Guess» pulkstenis un «Calvin Klein» gredzens. Kā punkts uz «i» ir garie zābaki un viegla, eleganta šalle.

Bet, ja esat ietinusies piena krāsas mētelī, neaizmirstiet dažus aksesuārus sudraba krāsā. Tēlu vēl uzlabos šauras ādas bikses, kā arī melna somiņa no «Love Moschino», un, protams, oriģināli augstpapēžu apavi, kas lieliski saderas ar lielizmēra pusmēteli.

Membershop.lv!

*Maksas saturs

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu