Aktuāli: Studente atklāj savu tievēšanas noslēpumu! FOTO

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Garšīgi, veselīgi un bez smagiem treniņiem,» – tā studente un topošā reklāmas speciāliste Maija Zeltiņa (23) raksturo viņai sastādīto individuālo notievēšanas plānu. Intervijā lasiet, kā, gaidot pavasari, viņai izdevās notievēt par 6 kilogramiem tikai nedēļas laikā!

– Maija, tu izskaties lieliski! Kā jūties?

– Paldies, esmu sajūsmā! Tagad tikai gaidu siltāku laiku, kad varēšu vilkt kleitas un īsus svārciņus!

– Vai šī bija pirmā reize, kad mēģināji notievēt?

– Nē. Nekad neesmu bijusi no tievajām, tāpēc vienmēr ar interesi lasīju rakstus par tievēšanu. Vairākas interesantākās diētas esmu arī mēģinājusi uz savas ādas. Bet man patīk garšīgi paēst, tāpēc parasti kādā trešajā dienā metu mieru. Taču šomēnes, kad tik tikko bija palicis siltāks, izvilku no skapja savas pavasara drēbes. Pielaikojot mīļākās pavasara bikses, sapratu, ka vairs nevaru aizpogāt! Pat ne guļus! (smejas) Arī pārējās drēbes pa ziemu bija kļuvušas ciešākas. Tas bija tāds nepatīkams pārsteigums pašai priekš sevis… Sapratu, ka steigšus jātievē, citādāk man drīz nebūs, ko vilkt!

– Ko tu darīji?

Aizpildīju testu

– Bija grūti?

– Man par lielu pārsteigumu – nebija grūti! Pirms tam domāju, ka būs trakāk. Bet tur nebija nekādu smagu treniņu un manā plānā bija daudz lietas, kas man ļoti garšo. Ēdienkarti varēju mierīgi pielāgot savām ikdienas gaitām – universitātei un darbam. Turklāt pēc tās nedēļas pamanīju, ka arī mana āda kļuvusi veselīgāka – domāju, ka tas bija dēļ tā, ka ēdu pareizi un daudz dzēru ūdeni.

– Ko tu ieteiktu citām, kuras arī vēlas atbrīvoties no liekā svara?

– Pats galvenais ir sākt. Un tad jau tikai jāiztur līdz galam! Pavisam drīz taču būs pavasaris – kad vēl, ja ne tagad?!

NordenHealth.com

NordenHealth ir unikāla notievēšanas metode, un kopš pagājušā gada jūlija tā pieejama arī Latvijā. Līdzīgi apņēmīgajai Maijai, ar šo metodi jau 40 tūkstoši sieviešu visā Latvijā atbrīvojušās no liekā svara. Metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Visā notievēšans programmas laikā tev bez maksas pieejamas arī NordenHealth notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas.

Liekais svars atstāj iespaidu ne tikai uz izskatu, bet palielina arī sirds un asinsvadu saslimšanas risku. Tāpēc NordenHealth.com piedāvā tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā NordenHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95€).

NordenHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu