Pirmie pavasara ziedi – marta «must-have»: (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kļūst siltāks, un mēs nesteidzīgi aplūkojam jaunās šī gada pavasara-vasaras kolekcijas, pārlūkojam savu garderobi, noliekot tumšās drēbes aukstākam laikam. Labā ziņa tiem, kas iemīļojuši pērnās siltās sezonas tendences – daudzas no tām ir aktuālas arī šogad! Šoreiz parunāsim par šī gada sezonas trendu – ziedu apdruku.

Membershop.lv

Ģeometriskie ziedu raksti un pieklusinātas krāsas

Kļūdās tie, kas domā, ka ar ziediem rotātie apģērbi domāti tikai romantikas cienītājām. Ziedi, kas pārveidoti ģeometriskās figūrās, lieliski derēs tām meitenēm un sievietēm, kas dievina tīras formas.

Membershop.lv

(sk. pirmo attēlu galerijā)

Pasteļkrāsas akcenti

Šosezon savas pozīcijas neatdod romantiskie pasteļtoņi. Apģērbi maigās krāsās, kas rotāti ar ziedu pušķīšiem, rada sievišķīgu tēlu. Apģērba ansamblim, kas domāts brīvā laika pavadīšanai, noderēs brīvā stila bikses «18 and East» komplektā ar neitrālas krāsas blūzīti, «Just Cashmere» šalli no pelēkas vilnas un zīda, kā arī ar «Ravel» somiņu laiviņas formā.

(sk. otro attēlu galerijā)

Personificēts tēls

Membershop.lv

«Iska» kleitas, rotātas ar ziedu motīviem, rada bohēmiskas sievietes tēlu. Ar tādu kleitu labi saderēs «Mamatayoe» tirkīza krāsas kaklarota senlaicīgā stilā, «Beefly» apavi ar antīkā zelta krāsas sprādzi un pār plecu pārmesta balta somiņa.

Tām, kurām tīk tirkīza krāsa, der pievienot komplektam arī vairākas «Furla» rokassprādzes. Lūk, arī radīts eklektiskais tēls ar mājienu uz bohēmu, derīgs gan radošam darbam, gan laika pavadīšanai ar draugiem!

(sk. trešo attēlu galerijā)

Spilgti sarkanās «Iska» kleitas, greznotas ar dārza puķu motīviem, radītas tām sievietēm, kas ciena klasiskās krāsas, bet tajā pašā laikā vēlas būt pamanāmas. Pie ugunssarkanā krāsu salikuma piederēsies minimālisma stilā ieturētās melnās «Beppi» baletkurpītes, groza formas somiņa un pasteļkrāsas aksesuāri. Vēsos marta rītos kā punkts uz «i» būs vieglais, ar atturīgām ziedu aplikācijām rotātais «Mamatayoe» mētelis.

(sk. ceturto attēlu galerijā)

Mērenāka stila cienītājas var izvēlēties starp zilās un dzeltenās krāsas salikumiem. Piemēram, spilgta jauniešu stila «Iska» kleitiņa apvienojumā ar raupjajiem «Calvin Klein Jeans» apaviem, vieglu «Les Ateliers De La Maille» jaku, kā arī vīrišķīgu «Guess» pulksteni – lieliska izvēle tām, kas vēlas izvairīties no pārlieku romantiska tēla. Pie šī komplekta piestāvēs spilgti dzeltenais «YUMI» lietusmētelis, radot pabeigtu tēlu «unisex» stilā.

(sk. piekto attēlu galerijā)

Ja pagaidām vēl neesi atradusi savu apģērbu komplektu, jaunus, daudzkrāsainus tērpu salikumus vari veidot pati!

šeit

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu