Eirolīgas fināla dalībnieki noskaidroti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas «Final Four» turnīra otrajā pusfinālā piektdienas vakarā Madrides «Real» basketbolisti ar 100:62 sagrāva citu Spānijas klubu «FC Barcelona».

Uzvarētāju labā 21 punktu guva Serhio Rodrigess, 19 punktus pievienoja Nikola Mirotičs, bet 12 punkti bija Rūdija Fernandesa kontā. Barselonas kluba labā vairāk par desmit punktiem guva vienīgi Ante Tomičs, kurš sakrāja 16 punktus.

Spēles pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu, bet pēc nospēlētām 20 minūtēm «Real» bija izdevies iekrāt astoņu punktu pārsvaru (45:37). Mača liktenis tika izšķirts trešajā ceturtdaļā, kuru Madrides komanda uzvarēja ar 28:11, pirms pēdējām desmit minūtēm iegūstot jau 25 punktu pārsvaru (73:48).

Atgādinām, ka pirmajā pusfinālā piektdien Izraēlas klubs Telavivas «Maccabi Electra» dramatiskā galotnē ar 68:67 pieveica Maskavas CSKA.

Svētdien, plkst. 18.00 sāksies mačs par trešo vietu, bet plkst. 21.00 laukumā dosies finālisti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu