Sieviete ar lieko svaru 11 gadus fotografē savu ķermeni, līdz kardināli izmaina dzīvi (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«11 gadi» - tā sauc grāmatu, kurā Ņujorkas fotogrāfe Džeina Deivisa izstāsta un izrāda fotogrāfijās savas dzīves 11 gadus.

Džeina Devisa nolēma savu pieredzi apkopot grāmatā pēc tam, kad viņas foto izstāde saņēma atzinīgas atsauksmes visā pasaulē. Džeina no 2002.gada fotografējusi savu ķermeni. Viņai vienmēr bijis liekais svars. Džeina ir centusues savu ķermeni pieņemt tādu, kāds tas ir.

Pirmā fotogrāfija tika uzņemta Kolumbijas koledžas Čikāgā pavasara brīvlaikā. Foto redzama Džeina, kura sēd pludmalē, ietinusies dvielī, blakus viņai ir viņas draudzenes, tērpušās ļoti pieticīgos peldkostīmos. Tieši šis foto iedrošināja Džeinu nebaidīties no kameras. Viņa, ar kameras palīdzību, gribēja paskatīties uz sevi.

Džeina saka, ka foto sērija padarīja viņu neaizsargātu tikai kamerai, viņa vēlējās būt neaizsargāta arī citiem.

34 gadus vecajai Džeinai nekad nebija bijis draugs, viņa devās pretī jauniem izaicinājumiem, lai izmainītu savu dzīvi. Pēc foto sērijas publiskošanas 2011.gadā viņa veica kuņģa samazināšanas operāciju un zaudēja gandrīz 50 kilogramus svara.

Drīz Džeinas Devisas fotoizstāde būs apskatāma Ņujorkā.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu