Magone Burka atgriezusies Latvijā, Ventis lūdz piedošanu (194)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šova «Saimnieks meklē saimnieci» dalībniece Magone Burka (32) mazuļa gaidīšanas laiku pavada Latvijā, raksta žurnāls «Kas jauns».

Magone pēc šova kopā ar savu dēliņu devās uz Londonu, kur strādāja kādā prestižā viesnīcā. Tagad viņa dzīvo Liepājā, kur viņai palīdz draudzenes.

Zināms, ka Magone Londonā Daugavas Vanagu namā uzstājās ar savas dzejas lasījumiem. Magones literārais redaktors Miks Celmiņš žurnālam «Kas Jauns» stāstījis, ka ar Magoni viss ir kārtībā, viņa dzīvo Latvijā un negrasās braukt prom.

Magones gaidāmā bērna tēvs Ventis Vītols, ar kuru jaunā sieviete iepazinās šovā «Saimnieks meklē saimnieci», publiskā vēstulē atvainojies Magonei par pāridarījumiem. Ventis raksta, ka viņam ir asa daba, viņš ir nesavaldīgs, bijis skarbs pret Magones dēlu Robertu, pat žagaru pielietojis, lai panāktu zēna klausīšanu. Ventis atvainošanās vēstulē raksta, ka Magonei devis veltīgas cerības uz laimīgu nākotni, bet nemācēja viņai to sniegt.

Komentāri (194)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu