Šlesers emocionāli izsakās par Sanda Ozoliņa iesaistīšanos politikā (152)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Vienoti Latvijai» priekšsēdētājs Ainārs Šlesers pozitīvi vērtē hokejista Sanda Ozoliņa iesaistīšanos politikā, jo viņaprāt lielākā daļa parlamentā esošo deputātu pašlaik ir «tukšas vietas».

Intervijā žurnālam «Sestdiena» Šlesers stāsta:«[...] Ozoliņa iesaistīšanās politikā ir jāvērtē pozitīvi, taču to, vai tas palīdzēs Repšem, es pat negribu komentēt. Tās ir divas dažādas lietas. Latvijā ir paradoksāla situācija: ja tu savā jomā esi kaut ko sasniedzis un citu cienīts, tiklīdz iesaisties politikā, uzreiz kļūsti par slikto. Ozoliņam līdz pensijai ir vairāk nekā 20 gadu, sapelnīta nauda un pieredze. Ko vēl viņam darīt? Nodarboties ar baletu? Latvijas politikai ir nepieciešamas personības, un Ozoliņš ir personība.»

Šlesers uzskata, ka gadījumā, ja Ozoliņš iekļūs Saeimā, tā tikai iegūs.

«Ja viņš iekļūs Saeimā, tā tikai iegūs. Parlamentā jābūt pēc iespējas vairāk cilvēku, kuri dzīvē kaut ko ir sasnieguši. Pašlaik lielākā daļa tur ir tukšas vietas.»

Komentāri (152)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu