Dženifera Lopesa transformē 15 gadus vecu tērpu. Vai mode atgriežas? (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ir pagājuši gandrīz 15 gadi kopš Dženifera Lopesa uz sarkanā paklāja parādījās zaļajā Versace kleitā, kura drosmīgi atklāja dziedātājas vēderu, taču izskatās, ka par šo kleitu nav aizmirsuši ne mediji, ne pati dziedātāja, jo vakar, 5.jūnijā, uzstājoties Ņujorkā, Dženiferai bija mugurā līdzīga kleita, kura vēlāk pārtapa par seksīgu kostīmu.

44 gadus vecā dziedātāja 5.jūnijā uzstājās Ņujorkā, savā priekšnesumā Lopesa bija vērojama manāmi līdzīgā apģērbā kā 2000.gada «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā.

Lai arī šī gada apģērbā vairs nav redzams dziedātājas vēders, V veida izgriezums ir diezgan dziļš un parāda Dženiferas krūšu formu. Audums ir viegls un plīvojošs, kā arī auduma raksti un krāsas ir līdzīgi. Arī transformētā kleita, kurā Lopesa uzstājās, ir Versace radīta.

Zemāk redzamajās fotogrāfijās, ko savā «Twitter.com» kontā ievietoja Dženifera Lopesa, redzama 5.jūnija kleitas transformācija, kas ir 2000.gada kleitas atdarinājums:

2000.gadā daudziem faniem Lopesas caurspīdīgā un viegli plīvojošā kleita likās šokējoša, jo tā atklāj viņas ķermeni, taču mūsdienās slavenības nudien nebaidās no caurspīdīga apģērba. Iespējams, ka dziedātāja šādā veidā mēģina pierādīt, ka joprojām ir tā pati jaunā un enerģiskā sieviete.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu