Būtiska informācija «Summer Sound» apmeklētājiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«LMT Summer Sound» apmeklētāju ērtībai jau no trešdienas tirdzniecības centrā «Spice» būs iespējams apmainīt festivāla ieejas biļetes pret aprocēm. Tāpat arī Liepājā bez aproču apmaiņas iespējas pie festivāla teritorijas atsevišķs maiņas punkts būs tirdzniecības namā Kurzeme, portālam «Apollo» ziņo Andris Saulītis.

Lai ērti nokļūtu uz festivāla teritoriju, ir pieejams īpašs festivāla ekspresis, kurš no tirdzniecības centra «Origo» bez pieturām aizvedīs līdz pat festivāla teritorijai, lai jau laicīgi ieņemtu vietu pie skatuves gan pirms festivāla galveno viesu «Pet Shop Boys», «Naughty Boy», Dona un Gacho uzstāšanās, gan arī kārtīgi izbaudītu visas aktivitātes šīs vasaras grandiozākajā pludmales ballītē.

Aproču maiņa tirdzniecības centrā Spice būs pieejama īpašā «LMT Summer Sound» stendā. Tas būs pieejams no trešdienas, 9. jūlija, līdz piektdienai, 11. jūlijam. Aproces būs iespējams pret biļeti apmainīt šajās dienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 21.00. Tirdzniecībā pieejama arī draugu biļete: sešu biļešu komplekts par piecu biļešu cenu jeb 139,92 eiro.

Liepājā aproču apmaiņa pret biļetēm būs iespējama gan pie ieejas festivālā, gan tirdzniecības namā «Kurzeme». Pie festivāla teritorijas darbosies pieci apmaiņu punkti, viens no tiem būs tikai VIP biļešu apmaiņai pret aprocēm. Pirmais no maiņas punktiem, pie telšu pilsētiņas, darbu uzsāks jau ceturtdienā, 10. jūlijā, plkst.17:00. Pārējie četri apmaiņas punkti darbu uzsāks piektdien, 11, jūlijā, plkst. 14:00. Apmaiņas punkti būs atvērti līdz svētdienas agram rītam. Savukārt tirdzniecības namā «Kurzeme» apmaiņas punkts darbosies no ceturtdienas, no 10. līdz 12. jūlijam no plkst. 12:00 līdz plkst. 20:00.

Ērtākai nokļūšanai no Rīgas uz festivāla teritoriju ir pieejams īpašs «LMT Summer Sound» ekspresautobuss. Tas vedīs apmeklētājus gan uz festivālu, gan atpakaļ uz Rīgu bez pieturām. Īpašie «LMT Summer Sound» autobusu reisi uz festivālu būs gan ceturtdien, 10. jūlijā, gan piektdien, 11. jūlijā. Tie aties no t/c «Origo» uz Liepāju šādos laikos: ceturtdien, 10. jūlijā plkst. 18:00 piektdien, 11. jūlijā plkst. 10:00 un 17:00. Savukārt no Liepājas uz Rīgu autobuss kursēs svētdien, 13. jūlijā plkst. 6:00; 11:00; un 13:00. Reisa biļetes cena ir 8 eiro vienā virzienā. Vietu iespējams iepriekš rezervēt, rakstot e-pastu uz ekspresis@summersound.lv (norādot pasažieru skaitu).

Divu dienu biļetes pieejamas visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro. Komplekts, kurā ietilpst gan divu dienu biļete, gan ieejas biļete telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro, pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksā 7 eiro. Vienas dienas biļetes cena ir 23 eiro. Īpašiem mūzikas baudītājiem tirdzniecībā pieejamas arī VIP biļetes par 70 eiro. VIP biļeti iespējams iegādāties komplektā ar VIP autosstāvietas biļeti par 85 eiro. Jo tuvāk nāks festivāls, jo dārgākas paliks biļetes, tāpēc iesakām tās iegādāties jau tagad.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu