Foto: Rīgā ieradusies slavenā Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ar vilcienu no Maskavas šodien Rīgas stacijā, sagaidītāju ielenkumā šodien ieradās slavenā Krievijas estrādes māksliniece Alla Pugačova. Kopā ar dziedātāju ieradās arī šovbiznesa zvaigzne Maksims Galkins un konkursa «Jaunais Vilnis» ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs. Fotogalerijā piedāvājam apskatīt Krievijas slavenību sagaidīšanu!

Šovakar Dzintaru koncertzālē notiks svinīga atklāšanas ceremonija, tajā varēs redzēt visus «Jaunā Viļņa» dalībniekus. Konkursanti piedalīsies tradicionālajā karogu ceremonijā, izlozēs savus konkursa kārtas uzstāšanās numurus un iepazīsies ar žūrijas locekļiem.

Šogad konkursā piedalīsies 16 konkursanti no 13 valstīm - Armēnijas, Gruzijas, Vācijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Latvijas, Lietuvas, Moldovas, Krievijas, Ukrainas un ASV.

Latviju šogad festivālā pārstāvēs rīdzinieks Stass Šurins, kurš jau piecus gadus dzīvo Ukrainā. 23 gadus vecais dziedātājs ir uzvarējis arī Ukrainas «Zvaigžņu Fabrikā 3».

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu