Latvijā pirmoreiz notiks «Riga Funk Fest» festivāls (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16. augustā Spīķeru laukumā Rīgas svētku ietvaros pirmoreiz notiks «Riga Funk Fest» festivāls, ko rīko «Wise Music Society» apvienība kopā ar biedrību Rīgas Spīķeri. Pasākums notiks ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu. Festivāls ilgs no 20.00 līdz 02.00 naktī un pulcēs sešas slavenākās funk mūziku pārstāvošās mūzikas apvienības Latvijā, kuras  koncerta apmeklētājiem sniegs savas interpretācijas par funk žanru.

Ik gadu funk mūziķu un grupu skaits pieaug, palielinās arī šī žanra klausītāju skaits, tādēļ «Wise Music Society» komandai radās ideja apvienot vairākas šādas grupas vienuviet un sarīkot festivālu — «Riga Funk Fest». Klausītājiem būs iespēja izbaudīt koncertu, kas veltīts funk — mūzikas stilam, kas apvieno sevī soul, jazz un RnB stilus. Koncerta rīkotāji apmeklētājiem sola neizmērojamu enerģijas devu un pozitīvas emocijas. Katra no grupām ir atradusi īpašu pieeju funk stilam, parādot žanra daudzšķautņainumu, savienojot to ar vairākiem citiem stiliem un eksperimentējot ar skanējumu.

Festivāla programma:

20:00 FunCOOLio

21:00 O’Night Quartet

22:00 Very Cool People

23:00 Deniss Pashkevich Funk Therapy

00:00 Pieneņu Vīns

1:00 Bunch of Gentlemen

«Wise Music Society» ir dibinājuši mūzikas teoretiķi un praktiķi, entuziasti, kuriem piemīt zināšanas, izglītība, pieredze un izpratne par jazz, funk un citu žanru virzību, kā arī vēlme un iespējas īstenot ieceres, veicot sniegumu Latvijas mūzikas vides attīstībā.

Rīgas svētku ietvaros Spīķeru kvartālā notiks dažādas aktivitātes 16. un 17.augustā, plašāk par tām www.rigassvetki.lv un www.spikeri.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu