Cik reizes dienā jāēd, lai novājētu (18)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzdevuma būtība ir vienkārši saskaitīt, cik ēdienreizes jums ir vienas dienas laikā. Tas nepieciešams, jo ēdienreižu skaita ierobežošana palīdz samazināt lieko svaru.

Atliek tikai noskaidrot, kā pareizi definēt ēdienreizes? Jo mēdz taču gadīties, ka viena ēdienreize nemanot pārtop citā, un tāpēc ir grūti nodalīt vienas beigas un otras sākumu. Skaitiet tā - ja starp ēdienreizēm ir vismaz vienas stundas pārtraukums, tās var uzskatīt par atsevišķām ēdienreizēm. Ja ēdienreizes notiek dažādās vietās, tad arī tās ir atsevišķas ēdienreizes, pat tad ja pārtraukums starp vienas beigām un otras sākumu nav ilgāks par stundu.

Pats galvenais, lai tiktu piefiksētas arī tās ēdienreizes, kad ir apēsts tikai viens cepums, neliela konfekte, izdzerta glāze sulas vai kafijas. Jā, jā - visi dzērieni, izņemot ūdeni, ir jāpieskaita pie ēdieniem. Jo visos dzērienos, izņemot ūdeni, ir kalorijas. Tieši ēdienreizes, kuras «neskaitās» rada vislielākās problēmas.

Daudziem cilvēkiem pilnīgi pietiek ar to, ka viņi ievēro tikai šo vienīgo uzdevumu. Viņi iemācās ieturēties 4 - 5 reizes dienā un neēst vismaz 3 stundas starp divām dažādām ēdienreizēm. Ievērojot šādu režīmu, daudziem svars pazūd pats no sevis.

Marvela Greja Diētas uzdevumiem

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu