Dž.K.Roulinga publicē jaunu rakstu par «Harija Potera» sāgas varoni (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu rakstniece Dž.K.Roulinga vietnē «Pottermore.com» publicējusi jaunu rakstu par «Harija Potera» grāmatu sērijā pieminēto dziedātāju Selestīnu, vēsta kino industrijas portāls «The Hollywood Reporter».

Īsajā stāstā aprakstīta dziedošā burve Selestīna, kas vairākkārtīgi pieminēta Roulingas grāmatās par Hariju Poteru, taču ne reizi nav parādījusies kādā no ainām.

500 vārdus garajā rakstā stāstīts par Selestīnas dzīves pirmajiem gadiem, karjeras spožākajiem mirkļiem un vētraino privāto dzīvi. Tam pievienota dziesma «You Stole My Cauldron But You Can’t Have My Heart», ko ierakstījusi grupa «Celestina Warbeck and the Banshees», kas katru dienu uzstājas Harija Potera burvju pasaulei veltītajā atrakciju parkā Orlando.

Raksts un dziesma publicēta 18.augustā, kas ir Selestīnas dzimšanas diena.

Roulinga aprakstījusi Selestīnu kā savu mīļāko epizodisko varoni. Vārdu viņa patapinājusi no kādas kolēģes cilvēktiesību organizācijā «Amnesty International», kur viņa kādreiz darbojās.

Pagājušajā mēnesī vietnē «Pottermore.com» tika publiskots 1500 vārdus garš stāsts, kurā «Harija Potera» sāgas galvenie varoņi aprakstīti kā trīsdesmitgadnieki.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu