Kā samazināt svaru bez īpašas piepūles (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja sekosiet Marvela Greja svara samazināšanas ieteikumiem, tad svaru samazināsiet bez īpašas piepūles. Galvenais ir saprast, ka Jūsu pašreizējā ikdienā ir ieradumi, kuri Jūs ir padarījuši par dažiem kilogramiem smagāku nekā Jūs to vēlētos. Pietiks, ja no savas dzīves izsvītrosiet tikai dažus no aktuālajiem netikumiem.

Šodien aplūkosim jautājumu, kura ievērošana daudziem ļauj uzsākt svara samazināšanu pavisam vienkārši.

Tas ir «Ēšanas iemesls»

Vienmēr ir iemesls, kura dēļ mēs apēdam kādu ēdienu vai izdzeram dzērienu. Dažkārt cilvēki pēc kārtīgas pieēšanās nav spējīgi pateikt, kāpēc vispār šī maltīte tika uzsākta. Ja pirms katrai maltītes spēsim atrast tās patieso iemeslu, tad pēc kāda laika varēsim atbrīvoties no liekajām ēdienreizēm, kuras notikušas «slikto» iemeslu dēļ.

Vēlamākais no ēšanas iemesliem ir režīms vai izsalkuma remdēšana. Ja ieturēsieties tikai pēc «plāna» un ievērojot «režīmu», liekais svars Jums nedraud. Lieta tāda, ka lieko svaru rada ēdienreizes, kuru iemeslu nebūt nav tie paši vēlamākie. Šos iemeslus visbiežāk varam apzīmēt ar vārdu uzkodas, uzkodas, uzkodas un tās notiek kompānijas, stresa vai garlaikošanās dēļ.

Godīgi izvērtējiet katru ēdienreizi un pirms ēšanas atzīstieties paši sev, kurš no iemesliem ir Jūsu kārtējās maltītes pamatā.

Ieteicami iemesli - brokastis, otrās brokastis, pusdienas, launags un vakariņas. Tos visus var apzīmēt ar vārdu - režīms.

Nevēlami iemesli - garlaicība, iepriecinājums un stress. Īpaši jāizceļ ēšana kompānijas pēc, jo ēst tikai tāpēc, ka ēd citi - tas tiešām nav gudri. Ja nepatīk ēst vienatnē, tad ieplānojiet savas «režīma» ēdienreizes kopā ar citiem.

Neitrāli iemesli - izsalkums un slāpes. Šie divi iemesli nav pieskaitīti pie ieteicamajiem iemesliem, jo, ja ievērosiet režīmu, izsalkumu nepazīsiet.

Svara Samazināšanas Dienasgrāmatas

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu