Atklāj būtiskas detaļas par Šūmahera atlabšanas procesu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Leģendāro F1 pilotu Mihaelu Šūmaheru aprūpē 15 mediķu komanda, kura 24 stundas diennaktī nodrošina visu nepieciešamo Šūmahera atlabšanai. Sacīkšu braucējs ārstējas speciāli aprīkotās telpās mājā Šveicē, un viņa aprūpes izmaksas sasniedz aptuveni 125 000 eiro nedēļā, vēsta ārvalstu mediji.

Lozannas slimnīca, kura nesen ļāva Šūmaheram turpināt ārstēšanos mājās, apstiprināja, ka speciāli apmācīta mediķu komanda rūpējas par to, lai leģendārais F1 pilots varētu atgriezties pie normālas dzīves.

«Slimnīcā tika paveikts milzīgs darbs, lai stabilizētu Šūmahera stāvokli. Tagad mēs rūpīgi sekojam līdzi viņa atlabšanai,» apstiprināja Lozannas slimnīcas pārstāvis.

Šūmahera menedžere Sabīne Kēma pagājušajā nedēļā žurnālistiem atklāja, ka viņa veselības stāvoklis nav būtiski mainījies.

Sacīkšu braucējs joprojām nerunā un ir nekustīgs, taču viņš spēj kustināt acis. Mediķi norāda, ka viņš ir «minimālā samaņas» stāvoklī pēc atmošanās no komas.

Darbu ar Šūmaheru turpina 15 mediķu komanda, kura 24 stundas diennaktī nodrošina visu nepieciešamo, lai sportists pēc iespējas ātrāk varētu atgriezties pie normālas dzīves. Aprēķināts, ka Šūmahera aprūpe izmaksā apmēram 125 tūkstošus eiro nedēļā.

Iepriekš ziņots, ka pagājušā gada 29.decembrī Šūmahers cieta negadījumā, slēpojot Alpos. Viņš tika nogādāts Grenobles slimnīcā, kur mākslīgajā komā pavadīja 159 dienas. Pēc atmošanās no komas Šūmaheru pārveda uz Lozannas slimnīcu Šveicē.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu